dečki, nepotrebno se prepirat, CoD već odavno nije igra koja puca na kvalitetu.. to je proizvod koji MORA izlazit jednom godišnje i koji MORA imati što više modova (MP, SP, Survival, ZOMBIE, hrpa DLC-ova) i kao takav proizvod ne možemo ga baš previše uspoređivat s ostalim igrama.. igre su umjetnost a COD je umjetnost ali samo po brand-u koji su developeri uspjeli stvoriti.. možete reći bilo šta ali u današnjem svijetu najbitnija je zarada a COD to donosi, i sve dok neće više to donosit stići će promjene itd.. nije možda ni bitno u kojem smjeru krene, dal svemir, dal Vijetnam, dal WWII, svejedno će to biti isti engine, isti modovi, isti gameplay, samo sa promjenom ambijenta.. da li je promjena ambijenta dovoljna da vam zamaže oči - MENI NE.. i zato ako neće biti promjena na tržištu COD će i dalje dolazit sa 5 sati nabijene akcijske kampanje sa glupim AI-em, sa MP modovima koji se na isto furaju od MW-a 2, sa Zombijima koji su također već ne izostavni aspekt igre.. jer priznajmo neko COD kupuje radi ZOMBIE moda-- jbm-u ja sam prvi čovjek da priznam to ako treba .. COD Advanced Warfare me razočarao ali kad sam isprobao eXo Zombije i oduševio se, ja sam kupio igru samo da igram taj mod..
što se tiče Infinite Warfarea, igrao sam betu, to je i dalje sve isto, premalo novosti u odnosu na BO3, pogotovo zbog trčanja po zidovima i letenja,, to već 3 nastavka furaju i već je dosadilo.. kampanja će biti kratka i lagana šetnja kroz ubijanja milijune glinenih golubova, Zombie mod izgleda sad već ko neka parodija i mape se odvijaju u cirkusu.. tu još trebam vidjet dal ću uživat.. al vjerovatno hoću.. i sad da kažem da mi se novi COD dopada samo zbog Zombie moda kojeg obožavam, ma neću..
Žao mi je samo što svi gejmeri diljem svijeta ne funkcioniraju kao narod, za Uskrs bi morala već krenuti peticija da se ove godine COD ne kupuje.. i ako se gejmeri konačno ujedine (što se naravno neće dogodit) tad bi konačno COD krenuo u drugom smjeru, ili uzeo pauzu.. i zato mislim da nema smisla prepirat se oko novog COD-a, tj.. oko bilo kojeg nastavka.. jer COD je odavno već u istoj košari gdje i FIFA i PES.. razlike minimalne, gameplay isti, svede se na isto, nogomet je nogomet, košarka je košarka, a COD još uvijek ostaje COD.. dovraga čak FIFA i PES mijenjaju svoj engine.. dok COD to nije promijenio kroz dvije generacije - isti je ko na PS3 :)