Gearbox je potvrdio da će krenuti sa radom na sljedećem nastavku u Borderlands franšizi čim privedu rad na Battlebornu i njegovu DLC-u kraju. Još nije sigurno kako će ga nazvati, ali Borderlands će svakako biti.
Art director će biti Scott Kesler, a upravo je potvrđeno da će jedan od glavnih character concept artista biti Sergi Brosa (on je i napravio ovaj neslužbeni logo prvi vrhu posta).
Borderlandsima se vraća i Mike Neumann koji je napisao prvi dio, ali i posudio glas Scooteru, jednom od sporednih likova:

Neumann brainstormed a possible character that may or may not be included in the final game. Said character would be Scooter's son, Scooper. "I did this whole Scooter thing, then I pitch-shifted it up like seven semitones so it sounds like a chipmunk and it was the funniest thing I'd ever heard," Neumann said. Now he wants the character to be canon, but nothing is official just yet.

Očekuje se da će u Battleborn DLC-u biti B3 easter eggova i hintova.

opet ću potrošit pun qrac na još jedan borderlands i sve njegove dlcove <3

10 mjeseci kasnije

https://www.youtube.com/watch?v=-cw2gXq83n8

godina kasnije

Gearbox je potvrdio da neće pokazati Borderlands 3 na ovogodišnjem E3.

Kažu da će imati drugih naslova za pokazati. Neznam što bi to moglo biti, možda novi BiA. Ako se ne varam Pitchford je govorio kako je otvoren za nastavak, a sada se čini kao dobro vrijeme nakon odličnog uspjeha WWII.

Upropastio si mi dan!

Randy prevarant. Nece im biti ni najvazniji IP na E3 a kolko je srao da rade na novom BiA pa cak i Duke Nukem lol

sta god su ga pitali na proslom E3 rekao je da rade na tom, lik bi i Half Life 3 potvrdio lol

https://www.youtube.com/watch?v=o5SqEFk7qjs

To je vjerojatno Borderlands 3, znači najvjerojatnije izlazi na jesen 2019.

10 mjeseci kasnije

https://www.youtube.com/watch?v=d9Gu1PspA3Y

Konačno preview novog nastavka. Za sada izgleda identično kao dvojka, lol.

mislio zajebavas se lol, izgleda kao da su zbrikali ovo sve u godinu dana

Samo da neforsaju opet neku kutiju + kljuceve i bit ce to dobro :)

dvojka je masterpiece. ako bude priblizno dobra kao dvojka imat cemo GOTY

E moj Fensi kako si samo u krivu...

Dvojka je vrhunska dok ne dođeš do kraja pa skužiš da je najbolji loot u onim zlatnim kutijama a ključe su non stop davali na svojoj stranici onda vidiš da grind nema smisla.

To je doslovno usralo igru

A sad zamisli kad to ponove samo što če sad ključeve prodavati a i vjerovatno če biti u prodaji kakav loot box...

Ja san jako skeptičan što se tiče nastavka

E moj @Miro

Sad si zasrao motku, pričaš sa osobom koja je borderlands 2 igrala toliko dugo i toliko puno da sam sve prošao i prožvakao od raid bosseva na Overpower Level 8. i to solo. Sa jebenim Kriegom. Ono što si ti u destinyu radio to sam ja radio u BL2.

Pod jedan, generalno NEMA boljeg loota od raid boss legendarya. chest dropovi su bili ok dok nisi nabavio endgame dropove.
Norfleet je najbrutalniji rocket launcher, bee shield je broken, quasar je najbolji area control u čitavoj igri, sniper rifle sa najviše damagea je PLAVI quest item koji treba zarolati dobro i ima najveći crit dmg od svih jebeni weapona u igri. A za Kriega posebno je najjači weapon u igri Ogre. I ako USPIJES dobiti OP8 Ogre iz dlca ništa i nitko ne može zaustavit Kriega.

Proveo sam u Borderlandsu 2 previše vremena.

Jebeni golden chest je za njubake, možda ti ponekad baci legendary. Dobar za levelanje

Ma to ti sad lazes i izmisljas samo da bi bija u pravu ? ? ? 

Steam kaže da ima 500+ sati, AKA nije normalan.

Grafički jako jadno za ovu generaciju, praktički copy/paste. Mogli su barem staviti novi set likova., ovako mi djeluje kao novo dlc.

Volim Borderlends no na ovo nisam napet..

budite sretni ako budu kljucevi, sad ce sve to bit mikrotransakcije i bez kontrole

@heat imam jos barem toliko gaige gameplaya dok si nisam mogao na steamu kupit igru.

@miro jbga naletio si na minu :-D