Naravno da se pokazalo da je to dobar izbor. Iako PC tržištem u ogromnoj mjeri dominiraju MMO-i, ostale igre se također dobro prodaju, ni manje ni više nego podjednako kao u slučaju konzola nove generacije. Od viška love glava ne boli, i dobro da im je to došlo u glavu. Isprike devova da na PC-u kao platformi dominira piratstvo su priče za malu djecu, pa apsolutno nema razloga da se ignorira značajno tržište i broj potencijalnih kupaca.

Da, sad se potvrdilo da su te price o piratstvu bile strasno napuhane.

A mislim, i filmovi i muzika su strasno piratizirani pa se uvijek pojavi neki servis koji ce ponudit odlicnu uslugu.

Za 10 dolara mjesecno kome treba piraterija. Ili za recimo odlicnu ponudu Steama, kome se da zjbavat s piratima.

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

Microsoft je ne tako davno govorio da je iznimno zadovoljan prodajom novog Tomb Raidera,a znamo da se igra zapravo nije spektakularno prodavala kako su to oni prikazivali,tako da bi i ovdje stanje moglo biti donekle uljepsano.

A mislim, i filmovi i muzika su strasno piratizirani pa se uvijek pojavi neki servis koji ce ponudit odlicnu uslugu.

Za 10 dolara mjesecno kome treba piraterija. Ili za recimo odlicnu ponudu Steama, kome se da zjbavat s piratima.
Za igre sa slazem,za filmove donekle zbog jedinstvenog iskustva u kinu,ali glazbu je i dalje najbolje skinuti sa youtubea besplatno

Snake - Kad kazu da se igranje na Windowsu povecalo 50%, sto to znaci, kojim parametrima to mjere? Vremenom ili kako? I sto znaci igranje na Windowsu - jel to kao na Ubisoft ili Steam serverima, PSN-u ili nesto drugo? Gleda li se samo online ili i offline, a pirati? Hvala

Svakako budem privatno pitao gospodina Nadellu šta je pod tim mislio konkretno, pa ti se vratim sa odgovorom.

Samo me zezas ili se ne zna? 50% cega - mislim na trgovcu je dan drobi o sebi kako je super, ali na novinaru je da rasvijetli muljazu ili pak da istakne "supljivost" odredjenog (bilo cijeg) muljanja javnost? Ako je tome tako, naravno...

MS zadovoljan sa PC igracima , ali PC igraci nisu zadovoljni sa MS-om tj. tim portovima

Microsoft je ne tako davno govorio da je iznimno zadovoljan prodajom novog Tomb Raidera,a znamo da se igra zapravo nije spektakularno prodavala kako su to oni prikazivali,tako da bi i ovdje stanje moglo biti donekle uljepsano.

Za igre sa slazem,za filmove donekle zbog jedinstvenog iskustva u kinu,ali glazbu je i dalje najbolje skinuti sa youtubea besplatno
Cekaj ljudi skidaju pjesme sa youtube-a ?
Kuzim da netko slusa na youtube pjesme zbog jednostavnosti , al da ih netko skida sa njega u toj šrot kvaliteti i slusa offline to mi bas nije jasno...

tip.

Waffles.fm
what.cd

@Fan O'War Prodaja Tomb Raidera je drastično povećana nakon izlaska PC verzije. Prvi mjesec prodaje je bio 3 u korist PC verzije igre.

Što se tiče piratstva, to su priče za prošlost. Današnje piratstvo je gotovo mrtvo u PC gamingu. Svi veliki igrači odustaju od probijanja zaštita, jer pomalo postaje nemoguće. Brojke Steama ne lažu, a one pokazuju konstatni rast usera, pravih gaming mašina i ono što je MSu iznimno privlačno, je drastičan rast Windows 10 zastupljenosti među igračima. Upravo je to razlog ovakve zainteresiranosti MSa za PC, jer kao neprikosnoveni vladar digitalne prodaje, PC predstavlja plodno tlo za MSove planove i pruža startnu poziciju za ostvarivanje istih.

LoL ko skida muziku sa yt...pa od te kvalitete guranje serafcigera u uho dođe ko melem.