Što se mene tice od 4 utakmice na prvenstvu on je sve 4 vodio totalno krivo i izgubljeno, mislim da sa klupe nije imao ni 5% utjecaja na našu igru. Prva utakmica protiv Turske, koja je jako slaba, mi dobro igrali i napromašivali se i da nije bilo malo srece i znanja u onom Lukinom udarcu tko zna dal bi tu uopce uzeli bodove jer na kraju smo strepili da na primimo gol, umjesto da se ranije zatvorila utakmica i uveo Pjaca/Kalinic/Kramaric da istrce kontru ili poboljšaju realizaciju, prva zamjena 86 minuta Kramaric, druga zamjena 89 minuta Schifo i tamo 90+3 ulazi Pjaca
Protiv Češke dal treba išta komentirat, jedna od najslabijih reprezentacija nam s 2 dode na 2 i naravno mnogi ce rec i djeomicno cu se slozit da je bakljada ubila tempo i igru. Međutim ako se malo bolje pogleda i ako si ti trener i znalac, imas 2, 75 minuta, dogodila se bakljada i treba prava zamjena. Kovacic za Modrica u 59 nije prava zamjena, vec isforsirana zamjena zbog Modriceve ozljede, ali isto tako u 97 i 98 minuti na 2 ulaze Schifo i Vrsaljko, pa kog mi zajebavamo i pokušavamo opravdati takav potez. Imas vodstvo pa stavljaj jos jednog stopera, vadi umornog beka i eventualno stavi svjezeg napadaca za istrcat kontru i to sve treba napravit prije 75 minute, najkasnije 80 i onda si miran, mislim zamjena na 2 Schifo i Vrsaljko ulaze na 2 pa di tog ima.
Španjolska mu ide + za hrabrost zbog pocetnih 11, al njegov utejcaj na cijelu utakmicu, ponovo NULA. Više je Luka napravio s klupe nego on, a mjesto i posao mu je tamo da sjedi,odmara,uziva u utakmici i eventualno se digne kad zabijemo gol. Zamjene Rog izlazi u 83 minuti koji osim sto mu je prva utakmica na velikom prvenstvu ima i žuti karton jos i s prvog poluvremena i igra pod laganom kocnicom i 2 zamjene nakon 90.minute bolje nista ne komentirat, al je eto sve super ispalo jer su Španjolci imali 6 bodova pa su si dopustili malo previše i mi smo to kaznili i odigrali dobru tekmu
Za Portugal je sve vec napisano, ZAMJENE.
I eto u 4 utakmice ti kao trener na velikom prvenstvu, nisam sa klupe napravio nijedan tocan potez, imao si srece sto imas talentiranu grupu u nikad boljim godinama koji su to izvukli na svoj talent i kvalitetu. I po meni izmedu njega i Hodgsona na ovom prvenstvu nema velike razlike, jedino zasto su dosli gdje su dosli je jer imaju iznadprosjecnu kvalitetu momcadi i veliki broj odlicnih pojedinaca. A Portugal u ždrijebu mu je došao kao sjajno ime, da ima solidnu izliku i opravdanje kako je to ipak jedna velesila.