someone Koliko sam citao na netu,za proslo Svjetsko nije bilo na MaxTV-u i slicnim IPTV servisima. Sad bi kao moglo biti jer je HRT dobio nekakve dozvole za takvo emitiranje....
Prika Hm...ako to nije do sad dogovoreno cisto sumnjam da ce u zadnji trena nesto bit od toga.Ja bi se zakleo da sam to gledao na mx tvu
fatamorgana Pusti price jucer moldavija izgubila 2 od svice, nam bar nisu zabili golPoslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk
Flipper Samo potvrda. Odgovorio mi na Twitteru HT. Dakle mi koji imamo MaxTv necemo moci gledati HTV 2 u HD-u.Poslano s mobilnog telefona S7
Prika Samo potvrda. Odgovorio mi na Twitteru HT. Dakle mi koji imamo MaxTv necemo moci gledati HTV 2 u HD-u.Poslano s mobilnog telefona S7Odlicno.reci im hvala super
brankec Samo potvrda. Odgovorio mi na Twitteru HT. Dakle mi koji imamo MaxTv necemo moci gledati HTV 2 u HD-u.Poslano s mobilnog telefona S7a jebemu, koji pizdeki...btw hvala tebi na info ;)Sent from my LG G2
Nexus Probajte preko običnog digitalnog prijamnika pronaći.SP je bio isto na HTV HD preko običnog prijamnika koji ima svaki TV danas, samo pokrenite tražilicu.
someone Probajte preko običnog digitalnog prijamnika pronaći.SP je bio isto na HTV HD preko običnog prijamnika koji ima svaki TV danas, samo pokrenite tražilicu.Ako imaš TV ili prijemnik s MPEG4 dekoderom. Noviji televizori imaju sigurno,neznam kakva je situacija s starim telkama.
Flipper Evo updejt. T-Com mi se ispričao na krivoj informaciji. Biti ce HTV2 u HD ipak. Na kanalu broj 16 MaxTva. Poslano s mobilnog telefona S7