svaka im cast. pogotovo perisicu jer u biti svaki nas napad je isao preko njega. obrambeno je hrvatska bila borbena iako s dosta gresaka u prvom poluvremenu. u drugom je to puno sigurnije djelovalo iako spanjolce ne mozes bas potpuno ni neutralizirati ali nasi su tu pokazali klasu. jedvaj se dosta podignuo u drugom djelu, pjaca je dosta pokusavao ali nije uspio napraviti puno toga. penal vrsaljka je smijeh jer ako se to sudi moze se i 15 penala po tekmi suditi.
drago mi je da su pobjedili ali nije to sto je nekad bilo, jednostavno ne mogu ignorirati slike iz loze gdje se sastavila sama krema hrvatskog sljama.

Hoces reci da je ovo ok?

S jedne strane covjek koji je pokrao 350 milijuna kuna, a sa druge serijski ubojica koji nije dana u zatvoru odlezao. Kakve on ima veze sa hrvatskim nogometom? Kako je Horvatincic zasluzio mjesto u hrvatskoj lozi?
Sto se tice tekme ne znam sto uopce pametno komentirati, da momcad sa Rogom, Badeljom, Vrsaljkom, Jedvajem, Čopom i na klupi sa Cacicem, dobije prvu momcad Spanjolske. Jest da su popusili od Gruzije prije 3 tjedna ali mi je svejedno sok.
Ne znam, prodali su dusu vragu Mamici, ne vidim drugo objasnjenje.
Kako sam napisao ranije, zdrijeb je na ovoj strani totalno otvoren, doslovno svaka momcad koja vrijedi nesto je na drugoj strani.

Edit : Evo jos ekipitze, al aj bar nisu u lozi.