Pozdrav svima!
Izgleda da mi je ovo Božji znak. Kupovao sam Gameplay, nešto malo reboot i next level, nikad doduše bio na InfoGameru 😢
Dugo vremena lurkam. Vi ste svi produžetak mene, ideal mog života i ono što koristim uz reddit da ne bi koristio TikTok ili neko drugo zlo da se informiram o igrama.
U mlađim danima život sam puno tratio na bug.hr i hardware forumima. Sad skoro sve ide na reddit od slobodnog vremena i rado bi izbacio reddit i youtube i petinu tog vremena iskoristio u nešto dubljim raspravama poput ovog foruma.
Najdraži youtube channeli su mi gameranx, MortisimalGaming i TotallyTubularJonathan, a reddit kako mi dođe, na njemu sam većinom u programiranju.
Stalno fantaziram kako ću i ja jednog dana naći više vremena za igre, ali eto vrlo rijetko.
Priroda mog posla je takva da traži stalno usavršavanje, ali nije mi žao jer volim to, a i poslije faksa kad sam saznao da moja diploma ne vrijedi previše, trebalo je neko vrijeme da se prekvalificiram.
Nabavio sam Steamdeck sredinom 2024., plaćam geforcenow i boosteroid, započeo tonu igara, završio niti jednu. 
Možda se nešto promijeni u skorijoj budućnosti. Planiram da James Bond: First Light i AC Black Flag Remake i Fable Remake promijene moje trenutne obrasce ponašanja. Očajno vapim za nečim da mi razbije monotoniju života i ovaj stres koji imam.
Već mjesecima čekam tog James Bonda da me spasi.
"Bond-Wan save me, you are my only hope!"
Super je biti dio vaše zajednice, vjerojatno ću s*ebat i ovo će mi bit prva i zadnja poruka, ali ko zna.
PS: Hvala @Fenix na promptnom recoveranju računa. Registrirao sam se i onda došle pi_darije i nisam potvrdio mail i sustav me lockao