Deadwalker
kauboj
Bez zajebancije mislim da su mi inviteovi vas dvojice jedni od najboljih poteza koje sam mogao napraviti za FFA, a siguran sam da tako misli i ostatak zajednice.😄
A što se RB/GP-/NL-a tiče, ja sam taj prezir i ogorčenost na administraciju ostavio iza sebe jer ne služe ničemu, jedno od onih razočaranja u životu koje čim prije zaboravite jer stvarno nije bilo u vašoj kontroli da promijenite ishod (a nije da se nije i to probalo). Trebat će vjerojatno i vama vremena, možda ste nekim slučajem mogli naučiti i na našem primjeru (tu na FFA je i ona moja kolumna "Zašto forum?" gdje sam prošao i tu fazu GP-a…barem koliko se sjećam 🤣) kad nam je većini prekipjelo, ali kužim da su neki došli i kasnije i da je bilo u redu vjerovati da su taj forum i portal te na kraju i časopis bili perspektivni…ujedno i zadnji bastion gaminga s fokusom na konzole. Tužno da se sve tako očekivano odigralo…
Možda jesmo relikti prošlih vremena, ali i ja sam si rekao da ostajem ovdje sve dok imam interesa i vremena za gaming odnosno dok FFA funkcionira, kao vjerojatno moj zadnji gaming forum gdje sam još uvijek voljan sudjelovati. A vjerujem da će uz Hrvoja i ostale aktivne portalovce koje poznajem biti samo bolji još dugi niz godina, ako me već i ne nadživi,
. Tu smo da ostanemo, kak se veli.😁