prayer Netko je prestigao Valve sa prvom kućnom PC “konzolom” sa cijenom od 1140€ https://videocardz.com/newz/playnix-launches-steam-machine-competitor-with-radeon-rx-9060-xt-16gb-now-costs-e1140 9600xt 16gb 16gb ddr 4 512gb SSD 8bitdo Pro 2 kontroler Puno bolje od onoga u Steam Machine
Zero Realna cijena za današnje vrijeme (nažalost). Samo ne znam zašto su dizajnom išli kopirati Series S. Pogotovo taj žuti rešo. 🍌
prayer Zero Dizajn i kućište izgledaju izgledaju baš low budget. Više izgleda kao da su išli 3D printati pa onda tako prodati pa što bude, ali su zato perfomanse na mjestu. Treba samo vidjeti kakva je buka u tome jer se ne čini da je nešto dobar airflow
wooddiebone Dizajn je okej. Ne sviđa mi se taj crni krug, a pogotovo otvor za vent koji nije u centru tog kruga. Trebalo je ili staviti stilizirani otvor za vent na boju kućišta ili cjeli crni krug pretvoriti u vent. Očito je prototip 3D printan, ali i kao takav je ljepši od Kaibe.
sanzo ma dizajn je fantastičan, firme koje proizvode prijenosna kuhala ga koriste uspješno već godinama.
wooddiebone sanzo Ako sam dobro shvatio, ovo je proizvod jednog lika koji je cjelu stvar napravio sam. Za takav proizvod je jako impresivno. Da se malo dotjera i napravi od ABS plastike u nekoj seksi boji ko Nintendove konzole, skroz druga priča.