Zero Prema onome što je zasad čuo, dodaje, idući State of Play mogao bi biti više fokusiran na third-party naslove nego na Sonyjeve interne studije.
Twillight A ništa ajmo predikcije.. naravno realne kao i uvik. Najava The Last of Us 3, PS6 Release date, Dragon Quest XII prvi trailer, Gow remake gameplay trailer i Next Gow Teaser i naravno spustanje cijena za 50%.
Zero Bloodborne 2, Bloodborne Remaster, Bloodborne DLC 2, Bloodborne Karting, Bloodborne brawler by Namco. Al u principu dobit ćemo samo još jedan Wolverine trailer i tjt. 😃
prayer Dugo nisu neki remake najavili. Nakon remastera, bilo bi krajnje vrijeme da izbace i Uncharted 4 remake
zontra prayer Pa Uncharted 1 bi trebao remake. Tu igru je pojelo vrijeme, napucavanje je baš zastarjelo. Ostali su i dalje top, pogotovo Uncharted 2. 17 godina stara igra, a sam vrh TPS žanra.
evandermegaton11 prayer ma baš atako je Sony smeće čekaj jun za prave igrice samo Xbox zna napraviti najbolje igrice
prayer DarkPunisher Ali zajebanciju na stranu, sjećam se da sam se fino zabavio sa U4 i The Lost Legacy. Ako najave remake rado bi ih igrao.
stitrek zontra Pa Uncharted 1 bi trebao remake. Tu igru je pojelo vrijeme, napucavanje je baš zastarjelo. Ostali su i dalje top, pogotovo Uncharted 2. 17 godina stara igra, a sam vrh TPS žanra. Da, to je sigurna zarada i nakon godinu dana izbaciti za PC unutar Sony-PC launchera, Uncharted 4 je bio uspjesan port na PC-u, masterpiece. Veliki broj Sony igraca bi opet kupilo Uncharted 1 remake, pogotovo kad je suša.