chono @fensisuperstar organiziraj istarsko-primorsko okupljanje. Tko je vidio ici na pizzu u zagorje bokte 🤣
fensisuperstar chono organiziraj istarsko-primorsko okupljanje. Tko je vidio ici na pizzu u zagorje bokte Moze u 10 mjesecu kad zavrsi sezona xD
crowizard Necu moci nazalost. Trebalo bi mi dva dana da budem gore u Zg jer nema smisla na jedno popodne dolazit iz St, a prebukiran sam sa poslom i repeticijama da bi ima toliko free vremena, a krajem 5og ako se nevaram tocnije 24.5 bi trebao igrat jos jedan nogometni turnir. Volju imam, al vrijeme me tare. Svakako cemo se vidit opet na meetingu 🤗
montoya Ovo je tako reći doma, nisam odma skužil da je u pitanju Zabok! Ak se bum dobro osjećal, i meni bi pasalo u 13h. Ima još koga da ne pije alkohol? 👀
sanzo montoya Ima još koga da ne pije alkohol? Ne pijem ni ja kad vozim. I dolazim ako mi odobre godišnji od tog tjedna.
famuluscaelum fox ja najvjerojatnije dođem, a sa mnom vjerojatno i @famuluscaelum 🙂 Eto prilike da se upoznam s više vas osim onih par koje znam od prije
Fenix Ajmo ovo definirati večeras da @Tuhy može rezervirat Je li vam paše da krenemo u 13 iz ZG? Treba 35-40 min. Rezervirali bi onda od 13:30. U istom aranžmanu natrag pa po želji možemo nastaviti u ZG Za ekipu koja ide iz ZG strpat ćemo se u par auta Dobrodošla je i @Reboot Legacy ekipa
Tuhy Kolko vidim, 10 (11) nas je. Možda i ne treba rezervacija, al za svaki slučaj nazovem u četvrtak . Samo se ne smijem ubit na svadbi ko sinoć na momačkoj. Isuse, maloprije sam se tek oporavil
fensisuperstar Tuhy Samo se ne smijem ubit na svadbi ko sinoć na momačkoj. Znaci sabit ćeš gore od toga a? :-D
GitaristRoko Opa, cijenim poziv i lijepo mi je vidjeti da tak neš radite. Nažalost, ništa od mene, već imam planove. možda idući put.