sanzo Meni se čini da si u oba slučaja sam kriv.
Kriv za kaj?
escoban Razumim ja vas imate PC volite vise igrat na PCu, ali nerazumim zasto onda pisete da je na PSu susa, da nema igri, nema popusta i da nevridi te pare.
Ne volim igrat na PCu više nego na plejci. Bar većinu igara. Draže mi je zavalit se u kauč i igrat igre na plejci.
Kao što rekoh, konzola ko konzola, osim što je ružna je odlična. Ne čuje se, nema loadinga, sučelje je dobro, kontroler je dovoljno dobar…
Stvar je mojih očekivanja, ali moja očekivanja nisu nastala iz ničega nego iz dosadašnjih iskustva sa Playstationom.
Sonyu zamjeram pohlepu u vrijeme kad nemaju za ponuditi ništa što mi drugi ne nude jeftinije. Zamjeram im zanemarivanje iskustava na kojima su izgradili brend i reputaciju. Zamjeram im kaj me gaslightaju godinama da to nije tako i da im zbog fokusa na live service trash nije smanjen fokus na jaka singleplayer iskustva.
Hrpu stvari koje mi smetaju kod njih mi generalno smeta u gamingu, al eto PS5 je bio moj izbor za next gen i ispostavilo se da se ne trude da to ispoštuju nego idu za još para, još para, još para.
Ne, ne treba mi 40 limited edition kontrolera na polici nego mi trebaju igre na polici. Treba mi Pro konzola koju isčekujem i planiram kupit, a da nije duplo skuplji downgrade s konzole koju već imam, treba mi zrnje jebote. Nije da tražim sve poklonjeno, tražim da firma kojoj sam dao povjerenje ne pokušava iznudom izvuč pare iz mene.