Ajde recimo da ja sad odem kupiti Pro nekim slučajem - čuo sam razne stvari o ovome, pa bolje da tu pitam jer će mi, nadam se, netko znati odgovoriti:
1. Da li svaka ''stara'' igra ima (obavezni) patch da bih ju igrao na Pro, ili to uopće nije ni potrebno?
2. Da li se igre općenito vrte bolje na Pro konzoli ili tu nema razlike? (pod time prvenstveno mislim na loading; FFXV sam igrao na frendovom ''regularnom'' i pritom razmišljao o suicidu dok se učitavalo)
3. I, najbitnije od svega, ako ja nemam 4k TV, a bogami ne mislim ga ni kupovati, da li uopće ima smisla uzimati Pro?
1.nema, imas cca 40tak igara koje su dobila PRO patch
2.vrti bolje, govorim iz osobnog iskustva, sto se tice FFXV je specifican i treba mu da se ucita
3.ima smisla, nema veze sto neces igrat 4k al ce ti igre bit full hd i 60 fps ako ti to ista znaci, meni osobno u pocetku nije bas znacilo ali vidim pozitivne promjene sa ps4 pro i kad isrpobavam opcije kao recimo u rise of tomb raider ili infamous 2nd son :)
moja topla preporuka da uzmes PRO
a sto se tice PRO prodaje da nije bas sjajna? o cemu ti pricas, masovni trade je bacen u irskoj stara konzola za PRO i nestalo je, te su dobili ponovo zalihe