Nenad_87 Nadam se da si vec upoznat zasto ne radi 4K na 1.4, vidim zale sa masovno ljudi svugdje i jebu im sve po spisku - Sonyju, posto ljepo pise na njihovoj sluzbenoj stranici PRO da podrzava 1.4 HDMI na 4K ekranu. Ono sa eurogamera je bilo tocno, posto ovaj novi update koji je tek dosao 4.05 on je onemogucio 4K na HDMI 1.4 portovima, inace prije je normalno radilo, zato su i ovi(eurogamer) napisali da su testirali i da radi, nisu lagali.....Sada koliko citam na par raznih mijesta, od ljudi koji su ih kontaktirali, kazu da su im rekli da je Sony svjestan toga da rade na tome i da bi uskoro novi update to trebao popraviti - vratiti kao sto je bilo.
E sada da li ce to tako biti, ili ce ispasti bas kada moram tako reci govna, i utererati ga "fino lagano" svim vlasnicima starijih 4K TV-a, da kupe nove 4K TV-e, ali realno ne i neocekivano od njih.
Evo sta kaze jedan lik na EU PS Forumu, a takvih komentara ces naci brdo, svuda:
Someone replied to a thread over on Reddit with the below response;
"I called Playstation support on Thursday after receiving my PS4 Pro due to this issue with my Dell P2715Q. Interestingly, when I booted the PS4 Pro for the first time I checked in the system settings before signing into PSN and it was running YUV2160p. When I signed into PSN it forced me to download the 4.05 update, and after 2160p modes were unsupported.
Playstation support told me they were aware of the issue, assured me that HDMI 1.4 4K at 30fps was supported and that there would be a new system software update out soon to resolve the issue."
So fingers crossed there's a software update soon!
EDIT: Ima i na youtube-u, jedan lik je bas pokazao YU420 - 2160 , kako mu je otkljucan i nakon ovog updatea zakljucan, ako na tome ostane stvarno malo reci pre jadno od $ony-ja, to bi bilo drugo da pise da 1.4 ne podrzava 4K na Prou, ali ne pise, ljepo stoji da podrzava, bas PRE NISKO ako tako ostane.