ja ne vidim neku ogromnu razliku u igrama na PRO i ovom sadasnjem tak da je meni iskreno svejedno.
Sory ako sam nešto propustio ali ti posjeduješ PS Pro?
Bolji je Pro u svakom pogledu.
Nije savršen no daleko od toga da neće biti razlike.
Recimo ova nova ekskluziva Nioh će podržavati 1080p 60 fps-a versus 720p na običnom PS4.
Primjetna razlika.
Dalje imamo Final Fantasy 15 koji je na PS4 900p a na Pro bude 1080p plus bolji efekti ako igrate na
1080p ekranu.
Tu je viper dobro rekao da ćeš na Pro imati upgrade svakako jer je minimum 1080p rezolucija dok će na
PS4 padati i dalje i dalje kako generacija ide kraju.
Stabilniji frame rate apsolutno u igrama koje se muče pogoditi i onih 30.
Nekima to nije deal breaker tu i tako, no ako na PS4 imate 22-29-23-29 frejma iskustvo postane
trzakavo sranje od kojeg bole oči zbog stuteringa.
Srećom do sada sam to doživio samo u lošem portu zvanom AC Unity te Lords of the Fallen
ali ne znači da neće biti još toga.
Puno je igara dobilo patch što isto nije za baciti.
Osim toga, konzola je novija, noviju tehnologiju koristi, vjerojatno bude i OS brži zahvaljujući malo većem taktu procesora, podržava SATA 3 standard(konačno) što je odlično ukoliko imate neki brzi HDD
ili još bolje SSD.
Mana je da nema UHD blu ray player što me osobno iznenadilo.
Bitno je istaknuti da sve gore napisano odnosi na ljude koji sada kupuju PS4, mijenjaju svojeg jer imaju dobar deal za prodaju i slično.
Za standardne korisnike nema smisla baš prelaziti odmah, radije sačekajte tamo do slijedeće godine
kad ih bude na njuškalu za bagatelu.
Ili sada vrebajte budale koje su uzele onu T com ponudu pa će ga prodavati.
Mislim da se bude našlo i za 2700 kn zapakiranog na njuškalu.
Ja sam osobno Pro od najave doživljavao kao native 1080p konzolu koja bude držala stabilnije do kraja generacije te mi je samo to bio razlog a checkerboard 4K smatram dobrim bonusom ako imate 4K TV.
Osobno sam veseli i radujem se na kraju, pogotovo jer je brat reko da će uzet na karticu Pro ako mu dam pola love od ovog kad prodam te budem plaćao pola rate.
Reko zašto ne pošto je 3300=137 me izađe 68 kn mjesečno.
Uz to bude mi pola ostalo u gotovini od starog PS4.
Eto u mojem slučaju možda nije baš najbolji deal ali ipak je isplativije nego da idem u gotovini
nadoplaćivat za Pro kad prodam ovog ili kod onih koji su uzeli u T-coma.
Eventualno neznam da sada počekamo bundle sa igrom po istoj cijeni ako bude.