ivancro95 S čim se vi zamarate, imenom... pa može se govno zvat i smrdit iz njega ako ima dobre igre kupit ću ga.
gunner Pa sto fali imenu Pro?To je konzola za igre, nista vise. )Ovo Pro mi nikako ne ide uz gaming, barem ne onakav kakvim ga ja vidim.Mislim, zaboli me za ime ali samo komentiram.
ikral S čim se vi zamarate, imenom... pa može se govno zvat i smrdit iz njega ako ima dobre igre kupit ću ga.E ak smrdi bome ga ne kupujem.
Flipper Ja sam za početak nabavio (stiže danas/sutra) 4K TV, pa ćemo vidjeti dalje. Šteta sto nemam Xbox One S da probam HDR i 4K. Poslano s mobilnog telefona S7
PS2MASTER Plejstejsn cetiri pro da fak is dat?! Kolko ja znam, a i mnogi drugi da je to jača verzija PS4. Jenostavno i prepoznatljivo. Aj ne melji više. Znam jenog lika koji si je kupio Macbook Pro. Odma znaš da je to jača verzija od Air-a. Jenostavno i prepoznatljivo.Flipper Koji TV si uzeo?
chono7 Maverick je dobro primjetio za naziv. Pro u ovoj bransi obicno oznacava enterprise robu, nesto sto je kvalitetno i namjenjeno radu, tipa windows pro, office pro, serija laptopa pro i slicno. Naziv ps4 pro je cudan sto se toga tice, ali nikako za igrace koji tocno znaju sto je to.
Flipper Plejstejsn cetiri pro da fak is dat?! Kolko ja znam, a i mnogi drugi da je to jača verzija PS4. Jenostavno i prepoznatljivo. Aj ne melji više. Znam jenog lika koji si je kupio Macbook Pro. Odma znaš da je to jača verzija od Air-a. Jenostavno i prepoznatljivo.Flipper Koji TV si uzeo?Uletio mi dobar deal, pa sam nabavio Samsung UE65KS8500. Poslano s mobilnog telefona S7
viper89 Sjeti se naziv Comodore, N64, Amiga. Meni je to kul zvucalo,vjerojatno mnogima ne...Sta si kupio? Komodorca Sta si kupio? Plejstejsn cetiri pro da fak is dat?! a ono, N64 prsti od originalnosti. N kao nintendo brend a 64 kao 64 bita, sto je ekvivalent danasnjem preseravanju sa rezolucijama. Isto ko da se Neo nazvao recimo PS4K. Gamecube bi bilo nesto zanimljivo a ne N64
Kikiller Samsung UE65KS8500. Opa, di si nabavio , koliko si platio?I mene bockaju ti modeli :)Možeš i u inbox
resident_evil Ja sam čuo od frendova koji su iz Slavonije da se tamo na svadbama uvijek zaradi, ne budeš u minusu kao kod nas. Tako da tv nije problem za Flippera I čestitke btw!
wolf Ja stvarno neznan nikog ko nije profitira od svadbe. Ja san "zaradija" gotovo 3x od uloženog, da san bija pametniji i pustija njenog čaču da plati di bi mi kraj bija
PS2MASTER Samsung UE65KS8500. Opa, di si nabavio , koliko si platio?I mene bockaju ti modeli :)Možeš i u inbox 65 inčni mislim da nije ispod 12-13k kn. Još je i zakrivljen. Tako da...
Kikiller Loto, utrke konja, poker uživo, Five Finger Fillet, doniranje organa, sperme,, sve dolazi u obzir...
PS2MASTER Loto, utrke konja, poker uživo, Five Finger Fillet, doniranje organa, sperme,, sve dolazi u obzir...A da skupljaš boce i limenke?
PS2MASTER SkupljamNije to loš biznis. Ak stvarno imaš dobar dan da skupiš par stotina boca po danu. Mislim da je čak +15k kn minimalno. Za 65KS8000 ti je 2000 funti cijena.
Kikiller Tip tu kod nas je svaki dan na bajku, full oprema (štipaljka, svjetlo na glavi, ruksaci...)godišnje zaradi oko 25k kuna.Al offtopic jbg......