Nema jer ga sony vise ne proizvodi. Slim je zamjenio fat i na ovom sony udara (stedi) lovu.. Kao i svake generacije.

Meni je jedino zao sto radi migrena VR necu ni probavat :(

A znam da su za slim jeftiniji djelovi, al opet...A ak se dobro sjecam i PS3 je imao 3 verzije?
FAT, Slim i Super Slim?

Mass Effect u 30 fps-a na oba sistema. I PS4 i Pro:
https://www.vg247.com/2016/09/08/mass-effect-andromeda-to-run-at-30fps-on-both-ps4-and-ps4-pro/

:

Već je parity krenuo... dao bi se kladit da niti 10% igra neće imati veći fps na Pro nego na običnom ps4, stabilniji da, veći u smisli 30-60 ne.

Jedno pitanje samo za one koji se kuže u tech. Kako ce funkcionirati Pro I Scorpio na starijim 4k TV-ima bez HDR-a I s 1.4 Hdmi ?
Da quotam sam sebe. Anyone ? Joj kako mi sada nedostaje Prophet. On bi mi dao odgovor.
Išao sam gledati 4k video od Andromede i iako imam 4k TV video na Yubitou oficijalni gameplay vidim maksimalno u 720p. Kako i gdje mogu pogledati taj gameplay u 4k rezoluciji ?

Can't win, prvo se ljudi zale da su izdani jer ce igre na novijoj verziji konzole biti preuocljivo bolje... Ili se zale sto nisu dovoljno uocljivo bolje
Sigurno postoji mnogo onih izmedju, ali ne kukaju pa prividno kao da ne postoje.

Zato i ja ne bjezim od kukanja, da ne bi ovo krivo shvatili kao neku ozbiljnu kritiku.

Jedno pitanje samo za one koji se kuže u tech. Kako ce funkcionirati Pro I Scorpio na starijim 4k TV-ima bez HDR-a I s 1.4 Hdmi ?
Da quotam sam sebe. Anyone ? Joj kako mi sada nedostaje Prophet. On bi mi dao odgovor.
Išao sam gledati 4k video od Andromede i iako imam 4k TV video na Yubitou oficijalni gameplay vidim maksimalno u 720p. Kako i gdje mogu pogledati taj gameplay u 4k rezoluciji ?
100% ces imati 4k bez HDR-a i to je to.

I u maksimalno 30fps-a jer HDMI 1.4 ne podržava 4k@60fps

Pitanje je hoce li mu omoguciti opciju za 1080p/60 prikaz kao da ima HDTV (ili cak 2k/60) ili ce ga prisiliti na iskljucivo 4k grafiku? I hoce li tada netko razviti adapter da prevari konzolu da misli da je spojena na HDTV - ali mozda je premalo takvih tv-a da to potakne.

To ovisi o developera do developera. Da li imaju volje i resursa raditi te opcije, licencirani nove patcheve itd.
Trenutne PS4 igre na Pro konzoli rade. A za ostalo sta bude.

I da li 4k koji nije nativni iziskuje jednaki promet kroz HDMi kao i nativni, vjerojatno?

Tuhy bi ti bil problem samo da pikneš ovdje post (ili meni poruku) dok dođe novi DS4 u prodaju u SD?! Valjda im neće dugo trebat kad dolazi s Slimom...

Čim ću znat da nešto dolaziti i kakvi će bit bundleovi i koje će bit cijene i dal se kvari i dal valja i dal bolje izgleda...znat ćete prvi ;)

Edit:

PS4 Pro offers benefits even if you play on a HDTV that isn’t 4K. Depending on how the developer chooses to use the increased processing power, games with PS4 Pro support are able to render higher or more consistent framerates, increased environmental and character model detail, improved overall visual quality, and other related visual enhancements.
Znači, od Ubisofta ćemo opet dobivat qurac od ofce 

Odlično, hvala ti! 8)

Inače ovaj video dobro pokazuje HDR razlike. Ja sam mogao malo iskusiti taj HDR al na mom mobitel prek slike i mogu reć da se vide razlike, al ono može se živit i bez toga!

https://www.youtube.com/watch?v=KymaqNGSFY8

Pitanjce za tech znalce. Dal je 4K tv i UHD tv isti vrag? Znam da dok je 4K bil jako svjež da su UHD i 4K bile različite rezolucije, pa ne znam da se to i dalje tako gleda ili je UHD samo fancy riječ za 4K?

Hdr na mobitelu? 

Poslusaj ovo
https://youtu.be/pUb63Dc7-Bw

Odlično, hvala ti! 8)

Inače ovaj video dobro pokazuje HDR razlike. Ja sam mogao malo iskusiti taj HDR al na mom mobitel prek slike i mogu reć da se vide razlike, al ono može se živit i bez toga!

https://www.youtube.com/watch?v=KymaqNGSFY8

Pitanjce za tech znalce. Dal je 4K tv i UHD tv isti vrag? Znam da dok je 4K bil jako svjež da su UHD i 4K bile različite rezolucije, pa ne znam da se to i dalje tako gleda ili je UHD samo fancy riječ za 4K?
UHD=3840x2160
4k=4096x2160

90% telkaca ima UHD.

Samo je Sony poceo koristiti "pravi" 4K kod panela.
Odnosno 4096x2160.

Odnosi se na high end modele koji su skupi ko suho zlato.
A razliku između UHD i 4K ionako neces vidjeti golim okom, vjeruj mi.

Pa još na iPhoneu 4 je uveden HDR...
to nije isto...

Pa još na iPhoneu 4 je uveden HDR...
to nije isto...
to sam i pretpostavljao...

koja je onda razlika, jer kolko ja vidim kad se slika s mobom HDR isto hvata malo drugačiju sliku kao i PS4 s njim odnosno bez njega?

Naravno da nije HDR ista stvar na mobitelu kolko na TV-ima. Jasno mi je to, samo oću reć da se vidi veći range u bojama. To sam htio prenijet.

UHD=3840x2160
4k=4096x2160

90% telkaca ima UHD.

Samo je Sony poceo koristiti "pravi" 4K kod panela.
Odnosno 4096x2160.

Odnosi se na high end modele koji su skupi ko suho zlato.
A razliku između UHD i 4K ionako neces vidjeti golim okom, vjeruj mi.
Znači ipak je UHD nešto manja rezolucija kako sam i mislio. Znači neće tako brzo doć 4K tv u moje ruke XD