Fenix 10.11. - $400Meni nije nesto wow, vjerojatno necu uzimat. Odnosno hocu kad crkne sadasnja konzola.
ikral Oce kujac "Every PS4 model will get HDR support in a new firmware update next week."Pa to je super, ne treba ni slim! Pro = 399!!!
Flipper Predvidio sam tu cijenu u našem privatnom forumu. Nije puno 400€, ali koliko je Pro uopće pametno kupiti bez 4K TV-a?
revo Predvidio sam tu cijenu u našem privatnom forumu. Nije puno 400€, ali koliko je Pro uopće pametno kupiti bez 4K TV-a?Da to je pitanje. Meni je ipak radi obrade fotografija 4k monitor prioritet, a ne TV :
praetorian Predvidio sam tu cijenu u našem privatnom forumu. Nije puno 400€, ali koliko je Pro uopće pametno kupiti bez 4K TV-a?Rekli su da i mi s hdtv ce mo vidit razliku s Neom
ikral Pa imat će bolju grafiku, tko nema PS4 a želi bolji doživljaj kupit će pro. A ima i jeftinija opcija, slim, za one kojima nije bitna graf'ka.
PS2MASTER Dakle, dal su to predstavili COD : IW u 4k60fps. Nes sam cuo da je ovaj lik iz Activisiona rekao tako.
Flipper Znam da su rekli. Dobit ćemo više FPS-a, AA, detalja na 1080p, ali 4K guraju. Iako, ovakav Pro i 4K gaming...upitno jako. Ali, cijena je 400€ što je ok.
revo Tko nema PS4 nema kaj razmisljat za tu cijenu nemre se nikakav komp slozit koji bi bio konkurentan.
Flipper Za nove vlasnike odlično. Za nas postojeće jako upitno. Ne čini mi se Pro dovoljno jak za pravi 4K gaming. A koliko nas ima 4K TV uopće?
revo Za nove vlasnike odlično. Za nas postojeće jako upitno. Ne čini mi se Pro dovoljno jak za pravi 4K gaming. A koliko nas ima 4K TV uopće?Da ne cini se bas pogotovo s tom cijenom. A dobro pusti nas. Bitni su US,UK i jos par jacih.
praetorian Nitko, ali NITKO nije dao aplauz na cijelom eventu. Nuff said.Bilo je al slaboSent from my SM-G313HU using Tapatalk
ikral Možda bude i Assetto Corsa radila glatko na Pro. Morala bi... Čekamo clock procesora, a ja bih volio da otključaju i stare procove, kao na PSP onomad.