Ja sam bio uvjeren da će lansirati na tržište model od 2 TB, a kad ono - ugrade 500 GB. U Japanu je to ionako kikiriki, nije tehnika skupa kao kod nas. Ne bih se čudio da njihovi informatičari već rade na PB disku za servere.
Svakako kupujem model od minimum 1 TB jer su instalacije prevelike i mislim da bih vrlo brzo zauzeo cijeli hard s tim modelom. Imao sam prije 40 GB ps3 i ne hvala. Kad sam uzimao slim ps3, u to vrijeme su postojala dva modela: 250 GB i 320 GB. Naravno da sam uzeo veći model.
Sva sreća što će se uskoro pojaviti oba modela pa ću ih pogledati uživo.
Stavio bi veci HDD i koju bi ti cifru onda stavio, hm? 249$? 299? Ti bi bio u gubitku. Ne ocekuj PS4 Slim od 1TB za 249$, a kamoli za 299? Osim ako su tolko pojeftinili proizvodnju da bi BAZNI model Slima od 500GB bio 249$. HDD vecih kapaciteta i sa vise okretaja su jeftini i ne vidim problem. Ne znam sta smeta ljudima 500 GB. Svako si stavi kolko zeli do 4TB. Pa bazni Xbone S je sa kapacitetom od 500GB. Ak os vise, imas od 1 i od 2 TB. Naravno, platis skuplje pa biraj. I jos ovaj manji prodas. I opet ne vidim problem.
A optički port je izbačen vjerojatno zbog dodatne uštede. Doduše može se kupiti obični adapter koliko znam? Mislim ja ga ne koristim tako da mi nije bitan jer sve provučem na HDMI.
Ja pak mislim da je razlog tomu sto taj opticki port malo ko koristi. Da, postiji adapter posebno i nije skup. Vostalom, HDMI je superiorniji po pruzanju boljeg zvuka nego opticki port, pa eto jos jedan od razloga za micanje istog