Pa, imam ga nekoliko dana tek, rano je za neke preporuke ali mogu baciti koju riječ iskustva.
Generalno, ploča tj. vanjska jedinica daje osjećaj da je stigla sa Temu, posebno nosač koji je uključen, onaj za montiranje negdje na sred livade ili polja. Ali zanimljivo, može otopiti snjeg. Potrošnja je u prosjeku kaže app 30w. Router i kabeli su druga priča.
Sad, kaže da treba otvoren pogled na nebo, možda ne baš toliko otvoren jer meni je više-manje okrenut na sjever dok suprotna strana je zaklonjena većim dijelom od kuće. Sve u svemu, aplikacija je dosta precizna za skeniranje.
Oko nosača, njegovi koji se mogu kupiti kao službeni (navodno) nisu od neke kvalitete i praktičnosti, pa je stigla informacija do mene da se to 3D printa za male novce kao bolje opcija.
Za brzinu, do sada eto, nisam primjetio nekih značajnih padova, dosta stabilno. A mislim, Lite kojeg ja imam, što dijeli brzinu na ukućane, ovdje u Istri gdje sam stacioniran, ukratko, dobro da imamo pitku vodu.
Svakako, za 35€ uz "besplatnu" opremu, rekao bih tko nema puno opcija kao i sam, je pun pogodak. Kad sam vidio da 10gb skida za 2-3 minute, nestvarno…