Twillight fensisuperstar pa eto to, nece ta firma nikad bit neprofitabilna i akvizicija ce se kad tad isplatit
montoya Ja najviše žalim za Evolution Studios, sad bi zasigurno, u current genu uživali u DriveClub 2… Ali Sony zna bolje 😕
resident_evil montoya Istina. Driveclub izgleda bez beda kao da je izašao na PS5. Ili novi Motorstorm a joj, to bi htio još prije.
herc Lords of the Fallen devs offer laid off Bluepoint devs opportunities https://www.neogaf.com/threads/lords-of-the-fallen-devs-offer-laid-off-bluepoint-devs-opportunities.1693720/
solidmerlin Kakav haotix sičuejšn. Sony gonja profit pokušavajući da izrode svoju zlatnu kravu tipa Fortnite, Roblox ili Minecraft. Jbg možda smo i mi krivi. Veterani bi neprofitabilne rimejkove a gen z i alfa vode tržište blesavim naslovima… Na kraju će izumrijeti exkluzive i originalne ideje koje će svoje utočište ali i eutanaziju doživjeti kod indijanaca čiji je domašaj mahom otužni pixelart.
stitrek solidmerlin Izgleda da i velikan Naughty Dog ide u tom "plitkom" smjeru…dugo nisu izbacili masterpiece SP igru a Intergalactic po najavljenome izgleda više kao suvremena verzija ovog video spota.
DarkPunisher solidmerlin Reci mi da nemas pojma o indijancima bez da mi kazes da nemas pojma o indijancima 😃 Mozda da odigras kojeg bi ti se vratila zelja sa gamingom, ovak si samo grintav vecinu vremena
fox solidmerlin Odigraj recimo Outer Wilds, nije niti pixelart niti metroidvania, a indijanac je od glave do pete. Ako ti to bar malo ne povrati vjeru da za gaming ima nade i u ovim modernim vremenima, vrijeme je za objesiti gamepad o klin i posvetiti se heklanju. 😛
DarkPunisher Evo par samo iz glave na brzinu. Nine Sols Hollow Knight Hades Shovel Knight Undertale Cuphead Sifu Meni osobno jedne od najboljih igri ikad. Nerijetko puno zabavnije i zanimljivije igre od šablonskog AAA slopa (kenjarim, nije sve slop ali ga ima dosta). @maverick tebi sam reko za Nine Sols no dzabe mi za sad, primaj se posla 😃 Sorry na offu.
solidmerlin DarkPunisher pa šta je sve to nego otužni pixelartovi/2D/metroidvanije. Ja to ne podnosim… Sifu može proći.
solidmerlin Nećemo heklati, nađem po nešto za sebe: Resi9, Reanimal, SHf, KCD2, Yotei, Metroid 4, Mafia ToC, Indy… Tema je bila: