StarFox_N DarkPunisher Baš… Da izbacim MP naslove i tučem 1000 sati godišnje tek onda bih stigao odigrati sve što me zanima. @Solid_Snake 599-699 ovisno o količini memorije i čitaču diska.
solidmerlin StarFox_N Da izbacim MP naslove To je najbolja stvar koju gamer moze uraditi. Ekvivalent sa prestankom pušenja.
Solid_Snake sanzo StarFox_N Sad čisto onako iz interesa, otišao provjeriti koliko bi 599$ bilo (koliko je ps3 na launchu koštao 2006.) danas kada se prilagodi inflaciji i cifra je 957$. Brutalno koliko je tada bio ps3 luksuz.
sanzo Solid_Snake Ja ni malo, ali nažalost nekako mi je izgledno da će se oko toga vrtit, 50 eura više ili manje. Sumnjam da će ić ispod toga jer konkurencije realno nemaju.
sanzo Solid_Snake Nije se ni PS3 baš najbolje prodavao po početnoj cijeni. Prodaja je naglo skočila kad su srezali na 499. Možeš konzolu skupo naplatit entuzijastima, ali nećeš opstat od njih ako je preskupa za casual kupce.
RickBarry Nek slobodno izbace wifi modul sa ploče jer su apsolutno nesposobni sredit svoje šugave servere i bilo šta vezano uz online igranje. I sam chip i infrastruktura im je jebena katastrofa. Taman da uštede na proizvodnji.
StarFox_N RickBarry Sony gotovo da i nema svoje gameplay servere (osim za GT, DS i Uncharted koji rade sasvim dobro btw) već koristi AWS, EA servere, Microsoft Azure Itd.
Zero Možda se smiluju pa dobijemo i TMR stickove na novom kontroleru, ha? 🙃 No da, SSD ovu generaciju je glavni fićr i to sasvim zasluženo.
Kirian_N64 prayer O čemu govoriš? pa moj ps5 obični vrti sve igre u 8k, pisalo je na kutiji kad sam ga kupil 2022 godine
DarkPunisher Ak se ne varam ima Calisto Protocol 8K mod i onaj Touryst, tak da praktički nisu lagali 😛