revo Meni je super kad ljudi pogledaju neki film ili odigraju neku igru pa nakon toga idu gledat recenzije.
Ko da im treba neka potvrda tog misljenja kojeg su imali.
E vidis slažem se, ali i ja to radim. Ne zbog neke potvrde, nego se volim vratit na igru nakon što napišem recu, da vidim kak ju je netko drugi doživio i gdje se razilazimo, i zašto. Ne gledam na to kao neku potvrdu ili slično, nego me baš zanima druga strana. Ne gledam rece za igre koje ću igrat ili igram, nego samo nakon što ja to sve odradim. Često volim par reca pogledat za igre koje volim, jer mi nije dosta te igre, u smislu da vidim kak je dirnula i recenzenta koji nisam ja. Čudno možda 😃
sanzo Pazite i kod pitanja tehničkih stvari AI, već redovito dobivam razvojne specifikacije od ljudi sa izmišljenim funkcijama, izmišljenim ulaznim parametrima za funkcije, patchevima koji ne postoje, kodom koji ne radi ono što misle da će napravit…
Jedan tip - prvo navedite Given parametre poput verzije toola/frameworka itd, a onda pitanje. Što mislite kad pitate neki AI LLM da on vama vraća ako ništa ne navedete? Dobijete random agregaciju najčešćih prihvaćenih mišljenja, što je kupus za ono šta vama treba.
Ono što također pomaže je pitat da vam objasni otkud mu koji dio odgovora, i dio po dio prolaziti, a isto tako manje chunkove obrađivati jer ako samo uzmete finalno rješenje, to se više ni on kasnije neće snać raspetljat. Mogu vam samo reć da ljudi nemaju pojma kak se to koristi adekvatno i što sve stoji iza toga. @chono vjerujem da ti dobro razumiješ problematiku i da se i tebi to lagano već sve gadi.