Napokon završio sa drugim igrama pa je i ovo napokon došlo na redu. Ono što je apsolutno obavezno kod ove igre je ju odigrati sa slušalicama gdje je svaki zadah, svaka kapljica, svaki povjetarac i svaki zvuk kamenčića koji se otkotrlja toliko dobro i detaljno izveden da mi je ovo za sada jedan od glavnih aduta igre. U mehanike igre neću posebno ulaziti da ne spojlam neke cool stvari, ali ono što ću reči je da igra uopće nije linearna iako se tako možda predstavlja, gdje ako si daš dovoljno vremena i strpljenja sa penjanjem možeš naći neke jako fora stvari koje inače nikad nebi možda ni našao kao rave špilja sa DJ robotom.
Iako je igra sama po sebi jako dobra, perfromanse zbilja nisu kao ni manjak tech-a koji je indirektno i zaslužan za iste performanse. Igra je zbilja prekrasna i za tu je jedan jako dobar Photo Mode koji nažalost na PC slike slika u .jpeg format gdje na kraju sve ispadne toliko kompresirano i loše da ispada da igraš u 720p rezoluciji - a što je najgore od svega zbog nekog razloga interni Steam screen capture zbog nekog razloga sa ovom igrom ne radi. 
Imam za sada nekih 4h u igri gdje koliko vidim to ispada kao trećina igre pa se budem raspisao još kada završim sa svime i dati neki konkretniji dojam.
EDIT: do mene je bilo evo par slika