Ja još u kampu u Parizu, platio 5 eura da bih imo wifi i ujutro cito vaše komentare kaj je novog i pogledo trailere :)

Valjda će bit nešto konkretno i novo i na Sonyevoj,  šteta što nemrem gledat stream.

Odi radije tamo na kurve za 5€.

Eksplodirat ce internet ako Sony najavi Knack 2.

Eksplodirat ce internet ako Sony najavi Knack 2.
Hahahaha ludonja.

osim par bljeskova, ovaj e3 me ničim nije impresionirao. al baš ničim.

Iznenadilo me da R* nije bio na E3, jbt koliko studija imaju na nisu već 3 godine ništa novo izbacili, izgleda da rade na više igara, RDR2, MP4 a možda se već kuha i GTA6...

Iznenadilo me da R* nije bio na E3, jbt koliko studija imaju na nisu već 3 godine ništa novo izbacili, izgleda da rade na više igara, RDR2, MP4 a možda se već kuha i GTA6...
A kada je Rockstar zadnji put bio na E3-u? 2009. sa Agentom?
Bio sam uvjeren da bi ove godine mogli zbog jakih glasina oko RDR-a ili ponovnog predstavljanja Agenta, ali ništa od toga trenutno.
Nisam ni iznenađen jer opet...oni nikad nisu na E3, niti im realno treba.

Iznenađen sam jer su najavili kako će biti ''In a big way'' pa sada ništa.

Pogledao sažetke konfa jer ih nisam mogo gledat uživo. Sony i MS ok...bilo je i boljih i gorih konfa od oboje kroz povijest,al sve u svemu ok. Doduše ja smatram da je "nova" generacija dola/dolazi prebrzo. Ove ostale konfe su ugl bile užasne. Jedan od gorih e3-a kaj se tice 3rd party ponude od kad ja gledam.

viper89 Napokon je pronašao GeoW4 
https://youtu.be/jG8uaztF9ks

Novi Walking Dead, WD2, Kojimina igra, God of War 4, RE7, BF1, Crash remaster... Ono što sam najviše zapamtio, a i ostavilo meni najbolji dojam. E3 nisam posebno pratio, niti me više toliko zanima kao prije, no jedno mogu iskreno reći, a to jest da je sve lošiji i lošiji. Sami remasteri, nikakve nove ideje i praktički sve viđeno. Dosadno. Najbolje neka sve igre koje su izašle ponovno remestaraju i to nam je današnji gaming. Blah!

Jedino kaj me zanima opcenito je crash remaster i dishonoured 2 za ovu godinu. Ajde jos fallout 4/dark souls 3 Dlc i pokemon moon/sun.

7 dana kasnije

Najbolja Sonyjeva konferencija sto se tice najave novih ekskluzivnih igara, od kada pratim taj sajam. Cak 4 nove  blockbuster AAA ekskluzive su najavljene na konferenciji (God of War, Spider-Man, Days Gone i Death Stranding), plus povratak Crasha sa remastered kolekcijom.

Sada znamo sve igre na kojima rade Sonyjevi first-party studiji osim Sucker Puncha, pa se pitam sto im je preostalo za najaviti na Gamescomu (ili Paris Games Weeku), Tokyo Game Showu i PSX-u u prosincu.

Ne znamo ni na čemu radi NotiDog. Dal je TLoU2 ili spinoff ili nešto drugo?