escoban Prosao prvi lvl i nemogu rec da sam odusevljen kao vi, meni ovo baca da ce bit solidna 7/10 igra. Nadam se da kad podignes tezinu NPCevi dobiju malo mozga jer vec sad me iritira koliko su coravi.
doktor1 escoban NPC su kao i u svakoj igri - glupi. Samo kada god izađe neka igra to se spominje. Neznam kako je na drugim težinama ali na Purist dosta brzo reagiraju kada te vide. Ali i dalje ih jebe vid na daljinu
prayer Fenix Više je nalik Uncharted-u sa nekim Hitman elementima. Bio sam igrao dvije misije jučer i obje su imale razne načine kako doći do cilja u dosta velikim otvorenim područjima. Ima čak i dosta ajmo reći tajni, ali ti to igra ne govori izravno već moraš slušati što NPC-evi govore i paziti na detalje.
chono Ocito svi vlasnici 5000 serije grafi imaju besplatnu igru, Nivida poklanja: https://www.nvidia.com/en-us/geforce/campaigns/007-first-light-geforce-rtx-50-series-bundle/redemption-instructions/
Genesis chono mislim da je to samo ako kupis, jer po amazonu kod svake 50xx serije je pisalo uz kupnju proizvoda dobijete na poklon 007
doktor1 Par recenzija je njurgalo na vožnju… Baš je zabavna, ona potjera je top…. Pa i vožnja na trening. Auti se razbijaju…. Inače, da. Ima više riješenja za proći, no treba promatrat okolinu, slušat razgovore itd…
chono Solid Merlin da i? sta onda lokacije prasume U4 su preuzete iz Indiana Jonesa? mislim, ti internet proseri su mu najzesci
chono Solid Merlin delam od kuce, kamo da idem? postao si javno svim clanovima foruma, tako da hop hop odjeb u troskoku 😃
Solid Merlin chono ma sve kul, mozda je igra san snova ali previse kopira pa iritira. A slike sam ja napravio. A posto si mi najdrazi clan sa shit liste, savjet za humor: chono tako da hop hop odjeb u troskoku 😃 To je staro i ofucamo, vidi ovako: stavi jednu sljivu u usta a drugu u dupe. I mjenjaj im mjesta 😃 Zivio
Cole Prošao misiju u Slovačkoj. Kakav početak igre. Nemogu vjerovat kako su pogodili s igrom i atmosferom. Obožavam Craigove filmove i ovo nije mogao dobit bolji studio i kakav fantastičan posao su napravili. Glacier engine je čudo. Jedan od boljih IP-ova zadnjih godina.
doktor1 Kraj te misije mi je bio tipični AAA blockbuster! Danas krećem sa sljedećom…. Sviđa mi se kada se vratimo u sjedište ima opcija za popričat sa likovima šta još više doprinosi imerziji. Čitam da treba proći trening u Dept Q, (online) jer naučiš još poteza. Baš ću vidjet danas. Da, tu ima svašta
doktor1 Ovo je totalno sporedno; online. Nema veze sa pričom i likovima. A nebi imo pojma da nisam pročito na gafu. Ali evo, nema više