Zero DEVELOPER: IO Interactive IZDAVAČ: IO Interactive DATUM: Svibanj 27, 2026 PLATFORME: Nintendo Switch 2, PlayStation 5, Windows and Xbox Series X/S TRAILER: Izašli su i PC zahtjevi 😅:
Zero Genesis Izgleda da će se tražiti stick više.😆 Vjerojatno je kao nova Mafia (a čini mi se da je i Hogwarts, ali na 4K) i "probija" 16 GB RAM-a čak i u 1080p nativno (ali gotovo sigurno radi se o ultra detaljima na 60 fpsa jer traži i tih 12 GB VRAM-a). Bude tu vjerojatno i upscale i FG pa će se to lakše krpati.😃
Flipper Ja sam davno prednarucio i bas mi je drago sto su precenzije toliko pozitivne. Ovo je najbolja gaming godina, hebes mi sve.
Tuhy Da, od nečeg kaj me zanimalo čist marginalno je postalo full zanimljivo nakon sve ove pozitive u zadnje vrijeme. Prati se…
HideooKoojima Očekivan jako velike prodajne rezultate pogotovo jer sličnog žanra nazalost više ne postoji ….
famuluscaelum Ovo se čeka i uzima day one pogotovo od zadnjih previewsa, izgleda mi kao da će itekako zadovoljiti onaj Uncharted itch …