Raziel Opet nisi pročitao s razumijevanjem. Tvoje agresivno ponašanje me već zabrinjava. al u kurcu
Manipuliranje se odnosilo na slobodu odreðivanja tržišnih cijena zbog nedostatka konkurencije. Trenutno ih ništa neće moći zaustaviti da podignu cijene igara, pretplata, svojih komponenti, kao i hardvera
Ma neee. Ti nisi agresivan sa pisanjem netocnih stvari. A tu ih u temi ima. . :/
Rekoh, pises gluposti. A sad se vrati unazad dvije godine i tko je kolko puta podigao cijene i zasto. Zasto XSS košta jednako ko i PS5 digitalni? Jer Xbox mozda nema konkurenciju il zbog komponenti il neke trece? 🤔 Ocito ne pratis događanja. I ne, nemres zaustavit dizanje cijene hardvera u buducnosti jer cijene komponenti rastu. Cijene Xboxa i Switcha i PS5 ce opet ic gore ( PS5 ce malo duze ostat na starom jer su kolicine memorije osigurane za neko vrijeme) . I sad pobij to sto sam napisao. A znam da sam dobro napisao.
Jebo te XBox igrica kad ti sad u startu pored konzole treba fizički odvojen disk drive da bi igrao. Šta će tek biti u budućnosti kad im se ćefne izvući ti nešto novo iz džepa, jer im se da.
Jedino što nas može trenutno spasiti je tata Gaben
Rekoh, pises gluposti. Il ces igrat digitalno il ces kupovat fizikalije, biraj si. Prodjes jeftinije ako kupujes konzolu bez diska. Super za one ko kupuje digitalno. Disk mu ne treba. Ono, tak je otpocetka izlaska 2020te, biras il onaj sa diskom il bez. Bunis se na dodatak za disk za PS5, a tu spominjes Gabea cijim spominjanjem impliciras na Steam uredjaj koji je striktno digitala. Na to se ne bunis. Jebote jarac licemjerni
Sreća još uvijek je izdrživo, pa to nije mnogo skupo. PS5 Pro sa godišnjom Premium Pretplatom i 2 Dualsense Edge Kontrolera je cijene jednog Ajfona 17 Pro Max.
Objasni sad napacenom narodu iz kojeg prokletog razloga si spomenuo bas Premium PS+ i bas 2 DS EDGEa.