milicevic87 Od ovog vremena se bar oko 250 sati mora odbiti što su djeca igrala. Ja sam goat simulator 3 i sackboy svega sat vremena igrao. Ako ovako nastave, djeca će imati više playtimea nego ja na konzoli.
sanzo wooddiebone Ako cijelu godinu nisi našao ni jednu jedinu igru koja te je zanimala, mislim da ne možeš krivit konzolu, problem je čisto u tebi. Inače proradila stranica: Očekivano BG3 prvi, ali sa puno manjom razlikom nego sam mislio da će biti.
maverick sanzo Ako cijelu godinu nisi našao ni jednu jedinu igru koja te je zanimala, mislim da ne možeš krivit konzolu, problem je čisto u tebi. Ili čovjek igra multiplatform igre na PC.
wooddiebone sanzo Ako cijelu godinu nisi našao ni jednu jedinu igru koja te je zanimala, mislim da ne možeš krivit konzolu, problem je čisto u tebi. Kak to misliš problem je u meni? Sve skupa je jedna igra izašla na plejki ove godine koju bi igrao (Yōtei). Sve ostalo imam na kompu za 20 eura manje. Stvarno je problem u meni
Garrus_V Zadnje 3-4 godine, ne ide vise. Doduse odigrao se jos i Split Fiction, ali na frendovom PS5 pa valjda to ovdje nije prikazano.
wooddiebone sanzo Pa budem. Nisam mogo odmah jer nisam (logično) prije godinu dana znao da ju neću godinu dana upalit. Čovjek ne može da se ne nada da možda Sony ima više od jedne zanimljive igre godišnje.
Deadwalker wooddiebone ako ti nije bitno igrati day one, prodaj, ionako će sve te igre doći na PC prije ili kasnije. Danas jedino Nintendo ima eksluzive, ovo sve ostalo je time limited. Meni isto plejka nema nekog smisla više budući da mi je PC main platforma za igranje. Eventualno si ostavi konzolu za GTA 6, ako ti je važno da to igraš day one.
renda Cisto sumnjam za Dreamlight jer nema sanse da je supruga igrala tolko, upali svaki tjedan jednom po sat vremena da skupi ne znam kaj, los summary, nisu se uopce potrudili.