chono nije za javni forum. Napisat cu, ali necu otkrit nista, priklanjao si se nekim vecinskim strujama ovdje u odredenim trenutcima, a uzivo i kad smo u drustvu uopce nemas takve stavove niti govoris te stvari.
Našao si tu maltretirat člana kojeg bi 9/10 ostalih proglasilo najboljim. Ne da bi, nego kako ovih dana vadim statistike za Wrapped, Starfox "vodi" u gotovo svim metrikama, potiče diskusiju, pridonosi raspravama i ne penje se drugima na kurac. Doslovno naomiljeniji i najdobriji član foruma.
Mjesecima sam te ignorirao, jedno vrijeme zbog tebe čak nisam ni ulazio na forum, ali ovo kad netko ide gazit dobrog čovjeka zbog doslovno ničega, i kad se krenu vadit stvari iz privatnog života, i to u nekoj temi o laptopima, jer pazi ovo, usudio se reći nekome da je ne kupio, nego DOBIO dobar proizvod, konačno ću odreagirat.
Zbog općeg teroriziranja foruma, koje na refule dolazi i odlazi ovisno koju od XYZ persona obućeš taj dan ili sat, ideš konačno na hlađenje na koje sam te više puta upozoravao. Za početak mjesec dana, a o permi će odlučiti aktivni forumaši. Ja za to neću i ne želim preuzimat odgovornost, apsolutno priznajem da nisam objektivan.