biver Zero Jucer sam napisao 212 eur. Danas kad sam gledao 340 eur. U manje od 24 sata. U kosarici mi stoji. Mene je odbilo od kupnje novog pc-a, da. I mislio sam slozit pc od 2k eur + monitor i periferije. Ne dam jednostavno.
stitrek biver Ovo je sve samo igra pojedinih tvrtki i nereguliranost AI trzista, sacekaj malo i slozi PC kad se cijene Rama stabiliziraju, mozda ubrzo u EU budemo imali jeftini kineski Ddr5.
Zero biver Našao sam nešto od ponude sad za BF - https://www.futura-it.hr/bf-kingston-32gb-6000mts-ddr5-cl36-dimm-kf560c36bbe2k2-32/261735/product/ Dodaj 10% za jednokratno plaćanje. Nezz, da sad slažem (ja sam dao 130 uz 10% popusta za gotovinu prošle godine) uzeo bih bez puno razmišljanja.
biver stitrek e to sam ja bas danas reko. Mozda ubost neku komponentu sad ako je bas snizena za black friday i malo pricekat za ram i to je to
Deadwalker biver RAM možeš pronaći i na oglasniku za normalnije novce, mislim da je ovdje netko na forumu stavio oglas jučer. To se može kupovati rabljeno bez problema, ne sjećam se da sam ikada čuo da je nekome riknuo ram 🙂
stitrek Deadwalker ne sjećam se da sam ikada čuo da je nekome riknuo ram Ram itekako rikava, pogotovo ovisnono vremenu koristenja PC-a i eventualnog overclocka Rama, Ram i Ssd su prve komponente koje rikavaju.
chono yakuza_stinger napajanje, disk, ram, grafe, mbo, a cpu najrjede, tako bi ja poredao po ucestalosti rikavanja