prayer Gledam i ja Amazon i uspoređujem cijene za koje sam kupio neke stvari i cijene koje su sada. Iskreno, imao sam većih uspjeha u tome da sam ulovio popust direktno od tog proizvoda naspram ovih organiziranih akcija - stavim proizvod na camelcamelcamel i dobijem mail kada bude neka “luda” cijena 🤷♂️
Brijac Genesis kod njih to moze proci, kod nas bi odmah slali inspekciju Za što bi točno slali inspekciju, zato što su BF popusti bzvz?
Genesis Brijac zato sto nisu ni popusti…cijena bude prakticki ista kao i prije BF samo napumpaju "staru" cijenu da ispadne neki mega popust
Tzereen Htio bih: Električne četkice Sonicare 7100 Krups evidence aparat za kavu Dyson V12 detect slim absolut Braviu 8 II 65" Subwoofer SA SW5 Gramofon PS-LX310BT Silent Hill F
ikral Stres mi je više bilo šta kupovati jer imam pun stan nepotrebnih stvari koje mi se ne da prodavati a žao mi baciti. Ne kupujem ništa dok nekaj ne krepa.
Brijac Tzereen Ili koristiš ono preusmjeravanje pošte? Koliko znam to ne radi s PS Directom. Buraz je gore pa mi uzme i donese kad dođe.
Tuhy Delimano ranjglek na sniženju sa 29 na 16€… i oduševljen jer se apsolutno ništa ne prima. Bog te dragi, propo sam ko Reboot…umjesto da kupujem Collectorse, ja kupujem usisavače i jebene ranjgleke… Sutra idem po tavu! ^^