maverick Kako to? Ja iskreno ne kuzim ovu tvrdnju eto.
Prije GTA V, open-world igre su bile jedan jako veliki kompromis koji je morao žrtvovat količinu detalja u korist velikog otvorenog svijeta. Kad je došao GTAV i ubacio razinu detalja koju smo do tad mogli vidjet samo u najcinematic linearnim igrama, pokazao je da open-world ne mora biti kompromis nego može prednjačiti u simulaciji svijeta i više nego to rade linearne igre u kojima je sve rađeno bespoke.
Jedini sandbox ispred GTA V sandboxa je RDR2.
Ako se s tim ne slažeš, ne znaš kaj je sandbox.
maverick Rockstar sve mehanike dosta dobro zna složiti u jednu zabavnu cijelinu, ali ne vidim ni jedno polje, osim tog open worlda, gdje briljira spram ostatka industrije.
Briljira u simuliranju živućeg svijeta i razini interaktivnosti igrača sa tim svijetom, odnosno briljira u sandboxu.
Nitko ni ne tvrdi da je najbolji u svemu.
maverick Mislim necemo se nikada složiti jer ti očito vidis mesiju u Rockstar igrama dok ja sve ono sto me frustrira u gamingu.
Projiciraš. Prije bi HL2 vidio kao mesiju, al dobro ne da mi se objašnjavat.
Razlog zašto ti je Rockstar sve što te frustrira u gamingu je to kaj imaš neku uvrnutu sliku njihovih igara što vidimo po tome kako pišeš o njima.
chono ljudi su davali 1000 eura zbog te igre.
Mislim, ljudi daju 1000 eura za PS5 Pro da igraju PS4 igre na njemu.
Nije to neko mjerilo.
Al da, zapravo se jako brusim odigrat Alyx jednog dana.
stitrek Ne citaju se postovi i tvoj citat na koji je odgovoreno? hint-interaktivnost je spomenuta…
Watch dogs 2 i Legion su po interaktivnosti ravnomjerni GTA V?
Stvarno?