prayer za nekoga tko voli pecati PS i druge fanboye, ovo je najfanboyski take u ovoj temi dosad, a možda i na forumu općenito.
Zamisli, sad više nećemo plaćati nešto koliko vrijedi, nego koliko ti uštedi para u odnosu na konkurenciju (a za koju cijelo vrijeme tvrdite da zapravo ne postoji ovom uređaju).
Pa onda najbolje i da Lidl naplaćuje Parkside alate 15x više, jer eto, uštedio si par tisuća eura koliko bi ti majstor naplatio za posao.
Da se još jednom ponovim, ovo je na papiru super stvar i ja sam target za tu konzolu(i PC jeli), i to iz potrebe više nego bilo tko od vas koji hajpate, ali ako će Valve stvarno udariti 700-800 eura na ovo, na tech koji realno nije razine te cijene, onda ste stvarno krivi vi nekolicina koji će, eto, platit toliko i zajebat nas ostale. I još zazivate. Povukao bih paralelu s PS5 Pro i što ste tamo izvodili po pitanju cijene, pa i općenito, a da ne govorim prošlih 5-6 godina za PS5 (imam na desetke radnih sati moderiranja provokacija, prijava i svega ostaloga, možda i više).
Valve je definitivno najbolja gaming kompanija današnjice, nitko joj nije ni blizu, ali stvarno ima najzaluđenije fanboye. Srećom, koliko vidim po internetu, ekipa je općenito ipak prizemnija i realnija