escoban Ja sam Vote-a samo sam AC slucajno ubacio a stranica toliko steka da mi se nije dalo brisat 😅
weky Iznenadio me KCD 2 u nominacijama, nemam pojma ništa o igri. Jednostavno sam ignorirao njegovo postojanje od najave jer je prvi nastavak bio neigrivi clusterfuck kao većina sličnih igara. Jesu se zbilja toliko popravili?
herc Ono što bi također moglo biti najavljeno: Novi trailer i release date za Kingdom Hearts IV Nova Wipeout igra Najava nove Diablo IV ekspanzije
herc Evo malo zanimljivosti: @Fenix Inside the multimillion dollar business of predicting Game of the Year https://www.polygon.com/game-of-the-year-goty-gambling-prediction-markets-kalshi-polymarket/?link_source=ta_first_comment&taid=692c54fac77a5f00012a1cac&utm_campaign=trueanthem&utm_medium=Social-Distribution&utm_source=Facebook
StarFox_N Blitz Zaintrigiralo me. Stvarno se nadam da nije vezano za Diablo 4. Ništa protiv te igre ali nisam fan.
DarkPunisher StarFox_N Nije. To je ona budaletina Jez opet prosirio, Schreier ga upravo opovrgnuo. GOW neki mozda, Dante's Inferno?
Genesis herc samo ja cu u petak kad se probudim pogledati reprizu jer je prekasno da bih gledao uzivo