Solid_Snake
Ne zelim ti obezvrijedit DmC, ali iskreno imam DmC 4 i DmC 5 plat i nitijedan od ta dva plata se nemogu ni blizu po tezini usporedit sa Ninja Gaiden igrama. Platiniro sam DmC 5 prosle godine, prvi dio Ninje u 6 mjesec ove, drugi dio u 9 mjesec i treci dio sam doso do trialsa, a rjesio sam prije par dana Ultimate Ninja difficulty. Puno teze nego DmC i 4 i 5 svaka od te tri Ninje. Sto se tice cetvorke zasad mi se cini laksa od 3 prethodnika, ali kako sam napisao u temi jos je prerano za pisat.
DmC 5 sam dao 8/10 jer iako treba S rankat na Hell and Hell sto je no damage prakticki, to je i dalje dosta lakse nego uopce "samo" proc chapter na Master Ninja u NG igrama zbog samog ponasanja AI, kamoli prec missions mode ili Ultimate Ninja diff i to je ono sta gura ove igre u 10/10 diff po meni. DmC 4 i 5 su tu negdje jer 4 trazi bloody palace sa Trish i Lady i S rank na sve Dante must Die, a petica trazi S rank na Hell and Hell uz DmD, ali agresivnost, pametni AI, kolicina neprijatelja, razina neprijatelja nisu ni blizu DmC-u.
Ovo bi ti trebao biti samo motiv vise ako trazis challenge 🙂. Sretno 🙂.