Zero Sexanovski ekipa. Mufyja na ulici više ne bih ni prepoznao otkako se prepolovio. Jel bila neka popratna svirka u Metropolisu za žene u najboljim godinama, kao što je bilo prošle godine?😏
KruxZhlajfa Drago mi je da smo se upoznali jučer i vidimo se i sljedeće godine ako ne i ranije 🍻 P.S. @ThaUrban thanks za preorder i nemoj zaboravit wishlistat Hellraiser 😉
ThaUrban KruxZhlajfa Btw, ne mogu pronaći pre-order fizičke edicije. Tj. ok, zasad se nisam baš potrudio jer sa stranice Sabera baca na PS store (pa sam te zapravo mislio pitati, ali eto, bio si brži 😃)
KruxZhlajfa ThaUrban Joj da zaboravio jesam da jedino što je zapravo došlo na preorder su bili ti collector's edition-i. Normalne edicije će kasnije doć na preorder fizički i digitalno! Al kad se to desi vjerujte mi da ću vam javit 😁
Tuhy renda A sa gornje slike u kafiću, pored Fensija je Cyberdyne, do njega na stolcu u crnoj majici ZigguratVertigo, iza njega/do mene u bijeloj majici je KruxZhlajfa, a skroz lijevo je Fox.
ZigguratVertigo Baš je bio super provod i ful mi je drago bilo sve Vas vidjet opet. Jedva čekam slijedeći meet!!
Fenix Flipper umro sam al sam živ. Još sam s popriličnim hangoverom proveo jutro u parkiću s Fensijevim malim, dok ovaj naravno igra Steam Deck na klupici
Picek doctorfreak s obzirom da smo ostali zadnji, mogu potvrditi da je još bio na nogama kad smo se razišli 😁