Picek greyback to sam i ja rekao na prošlom meetu za onaj pretprošli meet pa je prošle godine bilo još gore 😂
sanzo Picek Ne vjerujem, čuo sam da mu se je ljubavnica preselila na 5 minuta od centra Zaprešića ne mora plaćat smještaj u gradu.
Miro Picek Već vidim da @Miro traži smještaj u Zagrebu za taj vikend. Vec je reka spavas kodmene ali ajme sorry znas ima samo jedan krevet pa cemo skupa tamo Ali da ne brinen da ce između nas staviti kušine….frende da zid staviš nece me zaustaviti
fensisuperstar ekipa velika promjena plana. Uglavnom… izgleda da neće biti ništa od moje pijanke sa vama. da se razumijemo dolazim u ZG i bit ću sa vama tamo neko vrijeme ali dolazim sa svojim sinom jer moja majka odlazi na put kad ja idem za Zagreb. Već sam si promijenio rezervaciju u Hostelu.
sanzo Torgue Možda čak odem pogledat, nisam već dugo bio na infogameru. Utorak je blagdan, pa ako dobijem ponedjeljak slobodno da se lijepo spojit za produženi vikend.
montoya Došel bi al nemam prave linije za vlak doma. Da je @Fenix još susjed, bilo bi drugačije. Al uz to i ne pijem ni pušim, to je veliki minus, samo puno tableta, od kojih mi se 💤
Zero Nažalost ne mogu ove godine, tuga kad vidim kakve ćevape propuštam, ali @Fenix je zato uvijek za prstenjačenje u ZG-u.