weky
Muči? To su verzije igre za opuštanje. Razumijem zašto netko tko nije igrao u doba kad su izašle radije igra remake, ali za pravi osjećaj tih igara baš treba odigrati originale. Primjer je RE3, nažalost ne radi se o remakeu, već o reimaginingu i sa RE3 koji smo dobili kao preinaku ne može se steći dojam Resident Evil-a 3 jer to ta igra nije.
To vrijedi i za RE2 Remake, iako ta igra je puno bolje napravljena i u neku ruku može zamjeniti original - tu neću previše gurati original, ali za treći dio koliko god se nekome ne igrao jer je star nastavak, jednostavno se morao odigrati kako bi se moglo reći da se odigrao RE3 jer to preinaka nije nažalost.
U današnje vrijeme i svih stotinu i više igara koje sam odigrao, RE3 Nemesis mi je i dalje u top 5 igara svih vremena i nema veze što sam ga igrao kada je igra izašla na PS1 pa bi se moglo reći da iz tog razloga tvrdim da je to superiorna igra, već sve ono je razlog što Remake ili Reimagining nije jer zakida toliko stvari koje zapravo trebao nadograditi, a ne oduzeti i skratiti.