Legendary_Hero
Ma nije to, volim diskutirat pogotovo o omiljenim igrama, serijalima nek neš momentalno modeliram u Benderu i onda mi pisanje po mobu odvlači pažnju a već se oteglo to sa modeliranjem ali usput bacim oko na FFA komentare.
Ali da ne budem ko Leon. Kad si ga već spomenuo a i ja u prethodnom komentaru.
Znaš i sam on se redovno pojavljuje u serijalu ali ko ga jebe, nisam se niš vezao za tog ili bilo kojeg drugog lika. Da ga odluče koknut, ne bi pustil ni suzu😃 ali za sniper wolfa iz mgs jesam a imala je kraću dionicu u igri ali dirne te sve oko nje. RE likovi i priča ne izazivaju mi nikakvu intrigu niti osjećaj osim povremene nostalgije za nekim djelovima u prijašnjim igrama.
Ovo za bezbrojčane u nazivima RE igre je istina da je važno onome ko se baš udubil u RE universum pa zbog infornacija koje nisu date u redovnim igrama će ih dobit npr u Zero, Revelations epizodama.
Odigraš te RE kako koju imaš. Po meni nije nužno igrat ih po kronološkom redoslijedu. Igraš jednu noviju. Možda i je nekom wtf u novijoj igri i kad odigraš poslije stariju u kojoj je nešto otkriveno pa veliš, aha to je to znači.
Sa te strane ako neko voli baš čistu kronologiju događaja onda nek i Zontra pogleda na wikipediji gdje ima poredane igre kronološki.
Ionako usput saznaješ stvari kog baš interesira.
Ionako je čitava stvar nadograđivana puzzle po puzzle i čak retrogradno ali ne unaprijed ispisana novela po kojoj rade igru.
Kako počinje i kako će završit. Kako je počelo se zna a kamo će skončat jer kraja RE-u nema.