master_x Pomislio sam na prvu,da se radi o novome Project Gotham Racingu,kad ono kifla,veze sa vezom.
montoya revo zakaj? Prema viđenom, ovo bude najsličnije Assetto Corsi, možda čak iRacingu. Samo da naprave dobru podršku/izvedbu sa Dualsense-om. Mislim da Rennsport nemre ovom konkurirati. Ali ko zna…
montoya Evo i PC sistemskih zahtjeva za čiji je "leak" odgovoran Fanatec: Project Motor Racing minimum system requirements COS: Windows 10 (64-bit or newer) CPU: Intel Core i5-8400 / AMD Ryzen 5 2600 (6 cores or more) Memory: 16 GB GPU: NVIDIA RTX 2060 / AMD Radeon RX 580 (6 GB VRAM or more) DirectX: Version 12 Storage: 125 GB Network: Broadband Internet connection Project Motor Racing recommended system requirements OS: Windows 11 (64-bit) CPU: Intel Core i7-9700 or AMD Ryzen 7 3800 (8 cores or more) Memory: 24 GB GPU: NVIDIA RTX 3070 / AMD Radeon RX 6800 (8 GB VRAM or more) DirectX: Version 12 Storage: 125 GB available space Network: Broadband Internet connection https://www.fanatec.com/us/en/explorer/games/gaming-tips/project-motor-racing-system-requirements-and-recommended-specs/
montoya Gameplay trailer: Mješavina pCarsa, Assetto Corse i dah GTR-a 2. To nebu grafički spektakl, zvuk je odličan i handling izgleda ok.
Legendary_Hero montoya Offtopic je, ali me zanima pošto vidim na si racing fan - jel se sjećaš Driving Emotion Type-S? Ako da kakvi su ti bili dojmovi?
montoya Legendary_Hero moram reći da mi je ta igra nepoznata. Nisam igral, to sigurno. Ima kakvih poveznica s ovim developerima ili?
Legendary_Hero Nema, nego jednostavno mi je igra pala na pamet pošto sam je igrao u doba kada je izašla, a radi se o igri za koju se gotovo i ne zna, ako se ne varam izašla je negdje oko izlaska PS2 za koji je i proizvedena. Pošto igraš utrke mislio sam da možda znaš i da si igrao.
ZigguratVertigo montoya Glazba koja je u pozadini videa zvuči kao da je iz GT7 / GT Sport menija, opuštajuća i taman uz jutarnju kaficu. UFF kako dobro izgledaju auti iz IMSA GTO klase…
milicevic87 montoya ako kupiš, probaj molim te na kontroler pa javi dojmove. I mene igra zanima, ali pošto sam prodao volan, ssmo sam u mogućnosti na kontroleru voziti.
montoya milicevic87 kupil sam rano ujutro, dok je još vrijedil preorder bonus. Također sam na gamepadu, javim ti kak se ponaša Dualsense. Inače, ponuda auta je brutalna, jedina crna točka je kaj fali Ferrari. 15min