montoya Dvojac iz Inside Sim Racinga nije oduševljen, ali prvenstveno zbog kamere/VR-a i volana: I Kronos sa raznim informacijama, većinom za PC: Dakle, nešto reducirani modovi i za konzole.
StarFox_N montoya Pored GT7, Forze 5 i dosta odličnih igara koje imam u backlogu još jedna racing igra mi je previše. Ali svejedno pratim…
montoya Evo intervjua sa Ianom Bellom: https://www.gamereactor.eu/we-talk-to-ian-bell-about-project-motor-racing-1609273/ Dosta toga nisam znal - da je njihov engine od Automobiliste, da je PMR engine od Farming Simulatora itd.
master_x Pomislio sam na prvu,da se radi o novome Project Gotham Racingu,kad ono kifla,veze sa vezom.
montoya revo zakaj? Prema viđenom, ovo bude najsličnije Assetto Corsi, možda čak iRacingu. Samo da naprave dobru podršku/izvedbu sa Dualsense-om. Mislim da Rennsport nemre ovom konkurirati. Ali ko zna…
montoya Evo i PC sistemskih zahtjeva za čiji je "leak" odgovoran Fanatec: Project Motor Racing minimum system requirements COS: Windows 10 (64-bit or newer) CPU: Intel Core i5-8400 / AMD Ryzen 5 2600 (6 cores or more) Memory: 16 GB GPU: NVIDIA RTX 2060 / AMD Radeon RX 580 (6 GB VRAM or more) DirectX: Version 12 Storage: 125 GB Network: Broadband Internet connection Project Motor Racing recommended system requirements OS: Windows 11 (64-bit) CPU: Intel Core i7-9700 or AMD Ryzen 7 3800 (8 cores or more) Memory: 24 GB GPU: NVIDIA RTX 3070 / AMD Radeon RX 6800 (8 GB VRAM or more) DirectX: Version 12 Storage: 125 GB available space Network: Broadband Internet connection https://www.fanatec.com/us/en/explorer/games/gaming-tips/project-motor-racing-system-requirements-and-recommended-specs/
montoya Gameplay trailer: Mješavina pCarsa, Assetto Corse i dah GTR-a 2. To nebu grafički spektakl, zvuk je odličan i handling izgleda ok.
Legendary_Hero montoya Offtopic je, ali me zanima pošto vidim na si racing fan - jel se sjećaš Driving Emotion Type-S? Ako da kakvi su ti bili dojmovi?
montoya Legendary_Hero moram reći da mi je ta igra nepoznata. Nisam igral, to sigurno. Ima kakvih poveznica s ovim developerima ili?
Legendary_Hero Nema, nego jednostavno mi je igra pala na pamet pošto sam je igrao u doba kada je izašla, a radi se o igri za koju se gotovo i ne zna, ako se ne varam izašla je negdje oko izlaska PS2 za koji je i proizvedena. Pošto igraš utrke mislio sam da možda znaš i da si igrao.
ZigguratVertigo montoya Glazba koja je u pozadini videa zvuči kao da je iz GT7 / GT Sport menija, opuštajuća i taman uz jutarnju kaficu. UFF kako dobro izgledaju auti iz IMSA GTO klase…
milicevic87 montoya ako kupiš, probaj molim te na kontroler pa javi dojmove. I mene igra zanima, ali pošto sam prodao volan, ssmo sam u mogućnosti na kontroleru voziti.