nakon odigranih 70 h… Pošto sam uzeo na akciji, toliko i vrijedi. Ne mogu reći da nema ništa novo (doduše zadnju sam kupio prije par godina na ps4), ali igra i dalje ima istih problema. Ja i dalje ne vidim razliku dobar tehniar, brzi igrač itd. Igram 3 engl ligu, igram 1 španjolsku - meni dođe na isto.
Meni, taktika, rihtanje svega toga izgleda očajno po meni, neintuitivno i nelogično. Čak i glazba mi je razočarenje, prije je bilo barem 2-3-5 pjesama.
I dalje je najveća frustracija - ako protivnik mora pobijediti, ti ne možeš apsolutno ništa… Možeš jedino restartati utakmicu, i gle čuda opet mora pobijediti. Svaka lopta će se odbiti u noge i sl.
Glavno da postoji ženski sudac, ženski manager koji pregovara pokraj igrača i sl.
Karijera - isto sranje ko i prije 5 godina. Tako zapostavljeni dio igre, jer očito, ne donosi lovu. Animacije izgledaju uvredljivo za mozak (kod pregovaranja oko kupnje), face izgledaju ko da imaju intelektualnih teškoća.
Igram na onom novom authentic. Onaj standardni je fliper bio i osto.
Sve u svemu, kupio nakon par godina, a mislim da će opet toliko proći do kupnje iduće.