escoban Prika Imas Efootball to je novi PES, al daleko je to od dobre igre… Nazalost je EaFC najbolja opcija sta se tice nogometa ☹️
Prika escoban znam…nekako se nadam da cs se vratit jednog dana…a do tad ovo govno igram jer volim nogomet pa moram nesto
montoya StarFox_N Ne mogu prožvakati to da nemam 100 postotnu kontrolu nad igračem kada se branim. Kao da me nešto ponekad "koči" kada krenem prema suparniku da mu oduzmem loptu. Moj igrač uvijek kao da malo zastane ili napravi korak u krivom smjeru, krene s zakašnjenjem itd. Nevjerojatno koliko očito i frustrirajuće. Mijenjali su nekaj s obranom i istu otežali. Jesi na na početku promjenil s Advanced Defending na Tactical? To preporučaju.
escoban Prika Ma nista od toga, dok nedode neki studio koji bude imao gameplay first pristup ostat ce ovako EA bere nenormalne pare na UT i nista drugo ih nezanima. Bas sam danas vidio na storeu EFootball x Yugioh crossover doklen smo dosli
Prika escoban ali koliko su oni godina bili ispred fife…onaj gameplay dan danas,deset godina iza fifa nema… Strasno koja igra,dodje mi da upalim ps3 i zadnji PES igram
montoya Još jedan update: https://forums.ea.com/blog/ea-sports-fc-game-info-hub-en/fc-26-version-1-0-4-update-notes/12726867 Igra je definitivno postala brža.
montoya Dajte se pridružite mom klubu da igramo nekad skupa Clubs: Znači tražite samegas ili ga nađete ak ste mi na FL. PSN mi je: samozaxs Da vidimo jel zabavno ko prije u Fifama…
montoya Stigel sam već FC25, a daleko sam od nekih koji već imaju 300+ Al ja zato igram i GT7, Motorfest, Borderlands 4…
montoya Evo kaj mi je ujutro napravil jedan sa slabom ekipom nakon kaj sam mu odma zabil: Nisam mogel niš s Dualsenseom, apsolutni čit, a ja sam dobil warning!