ThomasAAnderson Bengalsi su 2021. draftali McPhersona na 149. mjestu(5 runda) i mnogi su ih sprdali da se kicker ne uzima na draftu, pogotovo ne tako visokim pickom. Prve tri sezone je igrao dobro i imao tako oko 84% uspjesnosti field goala u regular seasonu, te savrsenih 19/19 u postseasonu, prozvali ga Money Mac i na social mediji nakon svakog uspjesnog field goala likovali "thats why you draft a kicker". Naravno, sve se to obilo o glavu prosle godine kad ih je bas on kostao minimalno dvije utakmice, i jos dvije je pripomogao da se izgubi. Lik imao 72% uspjesnosti, da mene pripremis dva tjedna imao bi slican ucinak. Trazili su da ga se otpusti, sto srecom nisu ucinili jer ove sezone je dobar kakvih ima.
zontra od 2017. do danas oni su 42-101, a neka pozitivna sezona nije ni na vidiku, cak im ni obrana nije vise toliko dobra. Jaxson Dart pokazuje potencijal, ali sta ja znam, nemam neka pretjerana ocekivanja ni od njega. Da ne postoje Titansi i Raidersi rekao bih da su Giantsi najveca trash organizacija.