Garrus_V
Koji kurac su Giantsi na 4&goal sa 6 yardi išli na to umjesto da su pucali FG i imali 6 razlike? Lionsima bi tad igrao samo TD, ovako su im olakšali posao.
Jameis Winston experience je jučer bio vrhunski. U jednom trenutku rano u drugoj četvrtini imao 200 yarda na 10-tak bacanja. Imao receiving TD gdje se baš dobro otarasao obrambenog igrača. Ali je imao i užasan pick. Kad on igra, može dobiti i najbolju momčad lige, a i izgubiti od najgore.
ThomasAAnderson
McCarthy je katastrofa. Protraćuje se odlična momčad Vikingsa. Da su ostali sa Darnoldom vjerojatno bi bili prvi vrhu NFC (a još su u najjačoj diviziji, makar ni NFC West nije daleko). Ja sam jedan od onih koji smatra da se QB-evima treba dati vrijeme, tako da mu treba dati još i sljedeću godinu, ali ako se ne vidi veliki napredak, 2027. će se morati tražiti novi QB.
Inače je nevjerojatno izjednačena sezona. Patriotsi opet sami na vrhu NFL-a, nisu trebali čekati predugo, 7 godina. Imaju općenito stvarno lagan raspored i ne mislim da su najbolja momčad lige, ali bome neće ostalim ekipama biti lako protiv njih. U NFC-u Ramsi izgledaju najbolje, ali bit će klaonica. Stafford ako osvoji MVP ove godine (a vrlo vjerojatno je on ili Maye), sigurno postaje first ballot HOF.