Edge rusheri drze cetiri od pet pozicija najplacenijih non QB-a, 47 milijuna po godini za Micahu je jako puno i to je to, Green Bay je sada all in.
Moje misljenje je da trade ima smisla za obje ekipe, jer Packersi su Parsonsom kandidati za SB, Cowboysima realno previse fali da bi bili konkurentni i s njim, mislim da su se nazalost i sjebali s Dak-ovim ugovorom. Tako da ce im dobro doci dva picka iz prve runde u rebuildu.
Sto se tice Bengalsa, tu sam iskreno jako frustriran, malo se previse negativno izvjestava o svime sto se u Cincinnatiju dogadja. Recimo ismijavalo ih se za strukturu ugovora kod rookieja Stewarta, medjutim problem je nastao samo sto je proslogodisnji prvi pick imao drugaciji ugovor povoljniji za njega, Bengalsi su Stewartu ponudili ugovor kakav pola lige sada ima i pokusali su se zastiti u slucaju da lik zavrsi u zatvoru i slicno. Nitko druge timove nije kritizirao za istu stvar, ali kada su Bengalsi u igri onda je to problem. Onda saga oko oba WR, svi su navaljivali da se obojica potpisu. Kad su potpisali, paf, ismijavanje zasto su tolike novce ulozili u receivere, kako god okrenes ne valja. Iako osobno koliko god volim Tee-ja, misljenja sam da ga se trebalo trejdati, ali realno mislim da front office nije htio riskirati da naljute Burrowa. I onda kao zadnje Trey Hendrickson, otkad pratim Bengalse uvijek neki kurac s njim, nije mi jasno zasto ga se nisu rijesili. Znam da je sack leader lige, ali prije cu ja zaustaviti run game nego on, njegove brojke toliko zavaravaju kao kod nikoga. Da se mi razumijemo on je vrlo dobar sveukupno, ali nije ni blizu Parsonsu, Wattu, Garrettu ili Bosi. Uglavnom, obrana ce biti s njim i bez njega smece, bolje da su ga trejdali, no i nije bilo nekog pretjeranog interesa iz lige koliko sam citao. Nakon prozivanja i strajka ce dobiti vise novaca za ovu godinu i iduce je free agent, ja mu iskreno tu povisicu ne bi dao jer zasto postoji ugovor ako ce prvom prilikom traziti vise novaca kao i uvijek do sada.
Bengalsi imaju povijest skrtarenja i cudnih odluka, ali mislim da se pocelo pretjerivati kod svake njihove odluke slicno kao sa Cowboysima. Jednu stvar su doduse ucinili ove sezone kod koje definitivno zasluzuju taj predikat. Uveli su u svoj ring of honor bivseg QB-a Boomer Esiasona, dali su mu dvije ulaznice za utakmicu 26.10., no ne zele mu platiti ni let ni hotel za vrijeme boravka u Cincinnatiju 🤨.