fensisuperstar Nitko ne priča o tome koje kučište lik ima @Kaiserus ti ćeš staviti neki wallpaper engine gore 100% @herc a za tebe znam da ćeš to iskoristit u profi svrhe 😃 $249.99 kod nas će biti koliko? 300 eura 😃? edit: 259 eura. Also out of stock 😃
herc @fensisuperstar @Kaiserus i svi ostali, evo ga! Od danas je u prodaji, a kroz par dana i u EU https://uk.pcmag.com/monitors/159734/corsair-xeneon-edge
Fenix herc Kaiserus Baš sam neki dan razmišljao da mi treba ovakvo nešto i sad naletim na ovo. Čini se da izlazi ovih dana, cijena 260 eura
Kaiserus Fenix a imam toliku potrebu za time, da trenutno najbolja ideja koja mi pada napamet je ta da stavim Doom da mi vrti, eventualno alatnu traku od CAD -a Ali je lijepi ekran
Fenix Kaiserus neka je samo za Spotify i neke prečace i već vrijedi Nažalost Mac nije podržan tako da mi otpada
Kaiserus Fenix za te novce onda bolje uzmem još jedan vetikalni 27" 1440p IPS od LG-a. Taman da sa desne strane imam još jedan. A od Corsaira eventualno onaj mali ekran šta se ubode na K100
herc Fenix Nažalost Mac nije podržan tako da mi otpada Ne znam ima li ovo kakvu ulogu, ali, primjetio sam danas kad sam skidao ICUE, pa sam se sjetio tvog posta: