prayer revo Ja sam si već složio PC volumena jednakog kao PS5 upravo radi ovakvih stvari i prenosivosti. Snaga vj u rangu PS6 Pro kada bude izašao. Taman sam jučer stavio video gdje Windows bude došao sa opcijom custom home laincher-a gdje možeš staviti tipa Steam da ti se nativno pali u big picture mode, a ako želiš paliti i gasiti komp sa kontrolerom to isto možeš namjestiti u BIOS
revo prayer Ja sam si stavio Steam OS. Super je 🙂 Ovo kaj Valve radi imat ce smisla jedino ako bude jako jeftino.
prayer revo Ma Steam OS je super ali manjak FG-a i DLSS-a ga bas koči. Zbog toga sam i uzbuđen radi ovog Full screen Experience update-a jer radi sve što Steam OS radi ali sa svim beneficija Windows-a
Deadwalker prayer u biti s time sada svatko može sam sklepati svoju konzolu budući da će OS konačno biti u potpunosti prilagođen za upravljanje kontrolerom.
prayer Deadwalker A mislim realno možeš namjestiti u Steam da se pali u big picture modu odmah pri paljenju Windowsa, ali je ovo posebno gaming sučelje koje ti još dodatno oslobađa resurse i još pri tome izgleda dosta dobro. Zamisli, spojiš gamepad, upališ telku i imaš sav PC library na raspolaganju bez kompromisa!
Sterlok prayer Zamisli, spojiš gamepad, upališ telku i imaš sav PC library na raspolaganju bez kompromisa! Pa to imam odavno, desecima godina. Jedini kompromis je što mašinu ne palim na gamepad nego na tipku. Ovaj mini PC će biti super ako cijena bude 500 eura.
chono Uzimam umjesto nadogradnje PCa. Ceka se flagship igra za ovo, navodno HLX, pratim stream live. Rekao sam vam da je Steam tek na pocetku. Tata se probudio
prayer chono Daj pošalji leak streama. Ja ovo uzimam svakako, prenosivost i činjenica da vrti igre 1440p/60 je meni i više nego dovoljno. Barem beću morat vući svoj PC sa sobom više iako nije ni on nešto teško za tegliti… @Fenix možeš promjeniti ime teme? EDIT: stavi emoji reakciju Gabe-a pliz
chono Dobio sam zeleno svjetlo zene, uzimam ovo! @prayer ma Tylera gledam, nis konkretno, nagadaju cijenu uredaja trenutno, a dio sa HLom se smirio trenutno. Najjace sto je Valve na jednoj tipkovnici zamjenio DEL tipku sa lambda znakom 😃
chono Rekao sam da je Valve najaktivniji u 11. mjesecu. Nesto se kuhalo i eto ga! Nadam se da ovdje nije kraj, treba nam headtitle, najava koja bi odradila marketing za ovo
prayer Sterlok Možeš i na kontroler paliti. Igrao sam se sa Steam OS i pored jednostavnosti i brzine sustava me najviše dojmilo mogućnost naštelavanja svega kako tebi paše sa vizualne strane. A za cijenu gledam do 700€ da bi moglo biti iako gledam više možda to što kažeš tih 500€
Sterlok Steam OS je i dalje neadekvatan za potpuni gaming, pad performansi 5-15% ovisno koju grafu imaš te možda i najgore što neke igre ne rade, ove nove sa anty cheat zaštitama ne možeš igrati. Ako isprave te nedostatke onda bude opcija IMO.
StarFox_N DarkPunisher Da, izgleda očajno ali po ovom videu čini se da će biti dobar. Haptika, gyro, grip buttons Itd. Prepun je featurea. Jedino mi djeluje malo preglomazno.
fensisuperstar StarFox_N Jedino mi djeluje malo preglomazno. isto kao da držiš steamdeck ali bez ekrana. Meni je osobno steamdeck predobar grip a ovo je identično, samo lakše.
prayer GPU i više nego dovoljno snažan za AAA igre čak i sa tih 8GB. Još kad dodaš FSR i frame generatore tipa Lossless Scaling brojke lagano idu i u troznamenkastim brojevima. Ali u suštini na kraju dana je ovo na razini ili čak malo bolje od PS5 - bez svih lanaca jel. Jedan jako dobar 1440/60 stroj
chono Sto ga vise gledam, vise mi je sexy. Nema boga da bi sam slozio ovakav SFF za dnevni, a ova drvena maska je top