Genesis topic se pretvorio u kaos kao i kad je izasao PS5PRO pa je bilo rasprave PS5PRO VS PCMR…..
U pravu si i svejedno ću nastavit tolerirat. Čisto kao kompenzaciju, jer godinama (nam) se skakalo po glavi, pa neka ostane arhivirana količina licemjerja nekim budućim generacijama, možda strojnim civilizacijama 
U početku me iritiralo, a sad čak vidim nešto lijepo u svemu ovome. Kako bilo, ne isplati se ulazit u neke inteligentne razmjene (kao ni onda na PS5 Pro, PS5, PS4/Xone itd), osim s Deadwalkerom i još ponekim tko je sposoban uvažavati tuđe stavove i pristojno sukobiti argumente.
Ja sam se na konzolu nastavio hajpati na Redditu, tamo su fanboyi prizemniji. Čak ni na "njihovim" subredditima nećeš vidjeti stavove u kojima se zaziva veća cijena od 600e itd. nebi li gospodar svemira kupio još pokoju jahtu.
Svejedno, mislim da nije lijepo sad ovdje iz inata ubijati hype drugima, kao što nije bilo lijepo u suprotnim scenarijima, niti je lijepo što se ja sad ovdje nisam odolio naslađivati, ali ponekad sam pederčina i ne mogu si pomoći.
Pokušat ću do kraja kraja godine, ususret novoj generaciji konzola i nove generacije preseravanja, razvit neki sistem pojedinačnih "banova" po, nazovimo to tako, taborskim topicima i tagovima, ako uopće postoji način da se to može izvest fer i pošteno.